2777
2789
عنوان

پولیپ معده

220 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی پولیپ معده داشته برای من از نوع فوندیک گلند میخواستم بدونم اگه آندو نرم دربیارن مشکلی داره آخه میترسم دربیارن خدانکرده بد خیم بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلی ندارههرسال اگه آندوسکوپی انحام بشه خوبهدارویی مصرف میکنی؟ علائمی داری؟؟؟

میخوام اندوسکوپی نرم آبجی هم خرجش زیاد هم شوهرم میگه دستکاری میکنن بدخیم میشه فقط یوقتا معده درد داشتم و بی‌ادبی میشه باد گلو خیلی داشتم که گفت هم میکروب هلیکو باکتر داشتم هم ورم معده

اگه آندو نرم یعنی خطر داره  

دارو که قرص کلندیوم سی داد با دایجستیو اید با فمی لاکت تو پلاس داد

بعد امپرازول ۴۰ داد قبلش خودش گفت امپرازول زیاد نخور بعد دوتا قوطی نوشته من گرفتم ولی نخوردم ترسیدم

امسال اندوسکوپی کردم با پاتولوژی ۱۳ تومن شد دکترم پولکی منو فرستاد بیمارستان که تامین اجتماعی قرداد نداشتن ازمایشگاه همینطور همه چی آزاد شد میخوام اگه چیزی نشه نرم آندوسکوپی یا حداقل دو سه سال یکبار برم

میخوام اندوسکوپی نرم آبجی هم خرجش زیاد هم شوهرم میگه دستکاری میکنن بدخیم میشه فقط یوقتا معده درد داش ...

درباره خرجش که بیمارستان دولتی بری خیلیییی ارزونتر در میاد حتی بیمارستان خود تامین اجتماعی بیمه داشته باشی رایگانه.درمورد حرف شوهرتون هم از دکتر بپرسید فکر نکنم.پیگیری نکردن شما ممکنه مشکل ساز بشه نه اون

درباره خرجش که بیمارستان دولتی بری خیلیییی ارزونتر در میاد حتی بیمارستان خود تامین اجتماعی بیمه داشت ...

نمیدونم به خدا اصلا موندم از چی اینجوری شدم من که اصلا غذا فست فود نمی‌خورم سس نوشابه تن نمی خورم این مرض از کجا اومد از وقتی که فهمیدم یه خنده از ته دل نداشتم همیشه یه گوشه دلم غم هست سابقه فامیلی هم کسی این مشکل نداشته فقط استرس خیلی دارم وقتی پسرم میره مدرسه من باید جاش حرص و جوش بخورم

الان جواب پاتولوژی میزارم عزیزم

عزیزم میشه بگی چیکار کردی منم خواهرم پولیپ داشت فاندیک گلند خارج کرد الان بعد دوسال خیلی اروغ و صدا میده شکمش شماهم این علاعم دارین وخیلی لاغر وبی اشتهاست