امسال اندوسکوپی کردم با پاتولوژی ۱۳ تومن شد دکترم پولکی منو فرستاد بیمارستان که تامین اجتماعی قرداد نداشتن ازمایشگاه همینطور همه چی آزاد شد میخوام اگه چیزی نشه نرم آندوسکوپی یا حداقل دو سه سال یکبار برم
میخوام اندوسکوپی نرم آبجی هم خرجش زیاد هم شوهرم میگه دستکاری میکنن بدخیم میشه فقط یوقتا معده درد داش ...
درباره خرجش که بیمارستان دولتی بری خیلیییی ارزونتر در میاد حتی بیمارستان خود تامین اجتماعی بیمه داشته باشی رایگانه.درمورد حرف شوهرتون هم از دکتر بپرسید فکر نکنم.پیگیری نکردن شما ممکنه مشکل ساز بشه نه اون
درباره خرجش که بیمارستان دولتی بری خیلیییی ارزونتر در میاد حتی بیمارستان خود تامین اجتماعی بیمه داشت ...
نمیدونم به خدا اصلا موندم از چی اینجوری شدم من که اصلا غذا فست فود نمیخورم سس نوشابه تن نمی خورم این مرض از کجا اومد از وقتی که فهمیدم یه خنده از ته دل نداشتم همیشه یه گوشه دلم غم هست سابقه فامیلی هم کسی این مشکل نداشته فقط استرس خیلی دارم وقتی پسرم میره مدرسه من باید جاش حرص و جوش بخورم
عزیزم میشه بگی چیکار کردی منم خواهرم پولیپ داشت فاندیک گلند خارج کرد الان بعد دوسال خیلی اروغ و صدا میده شکمش شماهم این علاعم دارین وخیلی لاغر وبی اشتهاست