2777
2789

بچه ها من واقعا درمونده شدم حاجتی هست که تقریبا غیر ممکنه تورو خدا اگه راهی بلدین بگین ه کاری میکنم گره باز نمیشه 

تو یه تاپیکم گفتم 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعای معراج حاجتم چیزی بود که باور برآورده شدن برای خودمم دور از عقل بود اصلا نپرس چی بود

آیه ی ۲۹ سوره ی مؤمنون برا خونه دار شدن(روز ۱۳ چله برآورده شد،دیدم حاجتمو گرفتم چله رو قطع کردم😞تنبیه شدم ۳ سال تحویل گرفتنش به تعویق افتاد،قرار بود ۳ ماه طول بکشه)

متوسل شدن به حضرت محمد(ص),اینم حاجت سنگینی بود اصلا امیدی نداشتم 

حاجت هامو نپرس 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
دعای معراج رو چجوری بخونم؟ منظورم که چند تا بخونم؟

من روزی ۱ بار میخوندم بعد از نماز صبح چون دوستش داشتم 

ولی به نیت این حاجتم فقط یه بار خوندم ولی حال دگرگونی داشتم و تک تک واژه هارو با درموندگی خوندم هیچوقت اونقدر حضور قلب نداشتم که اونموقع همه ی روح و جسمو قلب و ذهنم پیش اون دعا و خدا بود

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
2790
2778
2791
2779
2792