2777
2789

بینیم رو خیلی کوچیک و باریککرده اصلا ب صورتم نمیاد😭😭😭😭😭 افسردگی گرفتم😭😭😭

بچه ها هفته ی بعد رفتم چی بگم بهش؟

اگه بدون هزینه ترمیم رو قبول کرد ترمیم کنم یا برم پیش ی دکتر بهتر

بچه ها صورت من پهنه

ی بینی خیلی باریک  و کوچیک نمیاد بهصورتم😭😭😭

خیلی زشت شدم ب خدا 😭😭😭

همش کارم گریه شده

به نظرتون چیکار کنم بهتره؟

چند وقته عمل کردی؟

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته عمل کردی؟

یک ماهه مشکل من ورم و اینا نیس

ورم ک میخوابه 

الآن با ورم بینیم خیلی کوچیک شده

دیگ چند ماه دیگه فک کنم ی نخود ازش بمونه

بی وجدان نگفت بزارم ی ذره دماغ رو صورت این بدبخت بمونه😭😭😭😭😭😭😭

یک ماهه مشکل من ورم و اینا نیسورم ک میخوابه الآن با ورم بینیم خیلی کوچیک شدهدیگ چند ماه دیگه فک کنم ...

وای همینو خواستم بگم بعد از یکسال خیلی کوچیک تر از الانش میشه صورتت پهنه؟ نمیتونی یکم جا افتاد ژل تزریق کنی ؟ دوست منم اینجوری شده صورت تپل و پهن دماغش شده اندازه نخود

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

ببین همه کسایی که عمل کردن اولش حس تو رو داشتن که آره زشت شدیم بهمون نمیاد و کارمون شده گریه و خلاصه ...

ببین همه ی اونا اولش ورم داشتن ورم رفته اوکی شده

الآن بینی من با وجود ورم خیلی کوچیکه دیگ اگه این ورمم بره ک ی نخود میشه😭😭😭😭

نمیتونم کنار بیام😭😭😭😭

ببین همه کسایی که عمل کردن اولش حس تو رو داشتن که آره زشت شدیم بهمون نمیاد و کارمون شده گریه و خلاصه ...

ببین از روبه رو ی خط باریک مونده از بینیم

چ جور کنار بیام 

تازه روز ب روزم کوچیک تر میشه😭😭😭😭

وای همینو خواستم بگم بعد از یکسال خیلی کوچیک تر از الانش میشه صورتت پهنه؟ نمیتونی یکم جا افتاد ژل تز ...

ن ژل و اینا موقته خب

این ی سالو صبر میکنم

ولی بدون ترمیم نمیتونم زندگی کنم😭😭😭

الهی دکترم بمیره نگفت ی ذره دماغ بزارم برا بدبخت بمونه😭😭😭😭😭😭

ن ژل و اینا موقته خباین ی سالو صبر میکنمولی بدون ترمیم نمیتونم زندگی کنم😭😭😭الهی دکترم بمیره نگفت ...

ترمیم هم اینکه کلی هزینه داره هم دردسر 

دوستت چکار کرد؟ تونست کنار بیاد؟

اره جا افتاد تو صورتش