2777
2789
عنوان

دیر خندیدن نوزاد

141 بازدید | 13 پست

کسی بوده بچه ش مثلا بعد از ۳ ماهگی خندیده باشه؟

دخترم سه ماه و ۷ روزشه.

شاید نهایتا سه چهار بار به صورتمون خندیده باشه

ارتباط چشمی کامل برقرار میکنه ، به اسباب بازیاش هم لبخند میرنه ولی به ما نه 

درست اون لحظه ای که واقعا تسلیم تقدیر میشی، همونی میشه که دلت میخواست!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الهی اگه می‌خنده مشکلی نداربچه بازی کنید باهاش بخنده مشکلی نیس

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

الهی اگه می‌خنده مشکلی نداربچه بازی کنید باهاش بخنده مشکلی نیس

انقدر براش دلقک بازی درمیارم خسته شدم فقط زل میزنه نگام میکنه قیافه ش هم‌جوری میکنه انکار میکه جالبه ادامه بده ولی اصصصلا نمیخنده🤦🏻‍♀️

نه فقط اخمو وگریه پدرمو دراورد ازبس بداخلاق بود

واقعا؟؟اینم اکثرا همینه😐

نترسیدی چرا نوزادی نمیخنده؟

انقدر براش دلقک بازی درمیارم خسته شدم فقط زل میزنه نگام میکنه قیافه ش هم‌جوری میکنه انکار میکه جالبه ...

عزیزم  از الان میخواد حکمرانی کنه 

اگه می‌خنده به همه چی واکنش داره خوبه 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

واقعا؟؟اینم اکثرا همینه😐نترسیدی چرا نوزادی نمیخنده؟

نبابا یک بچه خوش اخلاق میشه یکی بداخلاق میدونی بستگی به دوران بارداری خودمون داره اگه اروم باشیم بچه اروم میشه اگه زیاد حرص وجوش بخوریم وگریه کنیم بچه هم همینطورمیشه

نبابا یک بچه خوش اخلاق میشه یکی بداخلاق میدونی بستگی به دوران بارداری خودمون داره اگه اروم باشیم بچه ...

چی بگم

اخه دکتر گفت خیلی نشونه مهمیه برای رشد مغز

با تعجب گفت باید از چهل روزگی میخندید😕🥺

عزیزم از الان میخواد حکمرانی کنه اگه می‌خنده به همه چی واکنش داره خوبه

خدا کنه همینجوری باشه

دعاش کن🥺

خدا کنه همینجوری باشهدعاش کن🥺

فدات چشم حتما 

اگه علایم طبیعی داره یعنی خوبه حرکت می‌کنه می‌خنده به چیزهای دیگه سالم کارتون براش بزار خنده دار ببین به اون می‌خنده