2777
2789
عنوان

سن جنین

53 بازدید | 4 پست

خانمها من رفتم دکتر برام محاسبه کرد از آخرین پریودی گفت ۶ هفته ت هست و هفته دیگه برو سونو

ولی خودم چون تاریخ نزدیکی رو میدونم از اون حساب میکنم میشه ۴ هفته و چند روزم

با این حساب کی برم سونو ک قلب تشکیل شده باشه و استرس تشکیل نشدن قلب رو نگیرم؟

سر دخترم همین مشکل پیش اومد و گفتن قلب تشکیل نشده و باز دو هفته بعد رفتم ولی اون دو هفته خیلی حالم بد بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۸ هفته برو سونو ک خیالت راحت باشه

از آخرین پریودی حساب میشه ن از آخرین نزدیکی

دکترا واسه اینک تاریخ زایمان بدست بیاد سن جنین ۲هفته زودتر حساب میکنن یعنی از آخرین پریودی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

واژینالم نرو خطر داره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙