2777
2789
عنوان

عفونت شدید گوش

108 بازدید | 14 پست

من سه روزه پشت سرهم دارم سفالکسین و امپول حالت تهوع و ....میزنم😩اما همچنان سرگیجه دارم داروهامم سرتایم میخورم

الان سرم سنگینه حس میکنم یکم حرکت میکنم گیج یمره تاکی اینجوری میمونه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

متخصص گوش حلق بینی گفت عفونت گوش داری؟

سرگیجه های شدید داشتم و حالت تهوع شدید رفتم گفتن عفونت شدید داری یکیش اصلادارو نداد دومی ک رفتم کلی چرک خشک کن و...داد اماهنوز اذیتم حالت تهوعم قطع شده سرگیجم هست

اگر اینم باشه خوب یمشه؟؟گوشم دردمیکنه و حس سنگینی دارم

علائمش اینه مدام سرگیجه داری مخصوصا وقتی داری راه میری حس میکنی نمیتونی راه بری تعادل نداری و داری میفتی، سردردم داره و چندتا علائم دیگه

ان شاالله که علت گوش دردت این نیست

ولی مادرم، دخترعموم و چند نفر از اقوام و دوستامون این مورد رو دارن سالی یکی دوبار میگیرن و دکتر یه دارو بهشون معرفی کرده اونو میخورن ولی درمان قطعی نداره فقط استراحت تا یه هفته ده روزه خوب بشن

علائمش اینه مدام سرگیجه داری مخصوصا وقتی داری راه میری حس میکنی نمیتونی راه بری تعادل نداری و داری م ...

نه من اوکی بودم سه روز پیش یهو سرگیجه گرفتم شدید و پشت بندش همش بالا اوردم دیگه هیچ جونی تو بدنم نبود یبار سرهمین بالا اوردن کم بود خفه بشم تنهابودم خدابهم رحم کرد فقط

رفتم دکتر معاینم کرد گفت اوضاع گوشت اصلاخوب نیست عفونتش خیلی شددیده داروداد گفت ده روز بخور و کلی سفالکسین و ...داد هرشب دارم تزریق میکنم یکم الان سرگیجه و سنگینی سر و گوش درد دارم

نه من اوکی بودم سه روز پیش یهو سرگیجه گرفتم شدید و پشت بندش همش بالا اوردم دیگه هیچ جونی تو بدنم نبو ...

خیلی مواظب خودت باش و اینکه زیاد سرپا نمون و یا چای اینجور چیزا که داغن تو دستت نگیر وقتی داری حرکت میکنی.

خیلی مواظب خودت باش و اینکه زیاد سرپا نمون و یا چای اینجور چیزا که داغن تو دستت نگیر وقتی داری حرکت ...

دعاکنید خوب بشم خیلی دارم عذاب میکشم اصلانمیتونم راه برم