ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ازتون خواهش میکنم هرراهی بلدین برای اینکه بشه تنبلی تخمدان رفع بشه و زودتر باردار بشم بهم بگین
پیاده روی کن،پیاز درمانی،گرده درخت خرما رو بگیر از عظاری با عسل و پودر دارچین و پودر زنجبیل قاطی کن از الا که پریودی بخور،صبح ناشتا عسل و سیاهدونه و فلفل نکوبیده رو ناشتا بخور،الان که پریودی زیر شکمت رو با روغن سیاهدونه ماشاژ بده،کاچی درست کن بخور،
خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍 یکتا و رستا 😙😙😙
یه خانومه بود تو تاپیکا میگفت کلم بروکلی رو از روز پنج م به صورت ابپز بخورین تمومه کیستارو ازبین میبره وتنبلی تخمدان تموووم. یه چیز دیگم هست زنجبیل و سیاه دانه و زیره رو توعسل قاطی کن و بخور. اینا فوق العاده خوبن و خیلیا نتیجه گرفتن.ایشالا به زودی باردار میشی. برا منم دعا کن حامله بشم دوماه پیش بچم سقط شد تو8هفتگی😞
خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی تودلم میزاری😘👼
خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی تودلم میزاری😘👼