2777
2789
عزیزم درکت میکنم منم ماه اول که آمپول زدم فکر مکیردم محاله باردار نشم ولیم تاسفانه 4روز جلوتر لک بین ...

ممنون .همش فک میکردم این ماه حامله میشم 

خدایا دستمو ول نکن به کمکت احتیاج دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ورزشم برو من اینماه دارم میرم بدنسازی

البته من تنبلی ندارم 14ماهه بدون علت باردار نمیشم

آز خودمو همسرمم هم اوکی دوتا فولی 15-24 هم داشتم هر سری ولی نشده

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

آره ورزشم برو من اینماه دارم میرم بدنسازی البته من تنبلی ندارم 14ماهه بدون علت باردار نمیشم آز خود ...

منم این ماه سونو رفتم فولیکول 24 داشتم 

دکتر به من گفته اینماه نشدی برو تست پی سی تی بده ببینیم اصلا اسپرم وارد رحمت میشه یانه

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

دکتر به من گفته اینماه نشدی برو تست پی سی تی بده ببینیم اصلا اسپرم وارد رحمت میشه یانه

ان شاءالله این ماه باردار بشی 

ان شاءالله این ماه باردار بشی 

مرسی عزیزم توکل بخداقطعا باید خدا بخاد موجود باشه

امیدوارم خیلی خورد تو ذوقم همش دعا میکردم 18 که روز مادره بی بیم مثبت بشه 

عین من من ماه پیش 18 هم تولدم بود قبل موعدمم بود میگفتمدخدایا بهم کادوی تولد بده . که روز تولدم خوشحال باشم. ولی دوازده. بهمن پریود شدم . آنقدر منم خورد تو ذوقم

عین من من ماه پیش 18 هم تولدم بود قبل موعدمم بود میگفتمدخدایا بهم کادوی تولد بده . که روز تولدم خوشح ...

خدا بزرگه توکل به خودش ان شاء الله ماه بعد 

تست پی سی چیه . توضیح میدین؟پ

تست بعد از نردیکی هستش چون بعضی رحم ها انگا ر زیادی اسیدی هستن واسپرم رو میکشن ممکنه برای من هم اینجور باشه ک هباردار نمیشم یعنی حتی اسپرم به رحم نمیرسه

نزدیکی میکنیم بعد میریم مطب نمونه میگیرن از رهانه رحم ببینم اسپرم زنده ای هست یا نه

نباشه  باید آی یو آی کرد