2777
2789
عنوان

زایمان

304 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من تا هفته آینده 36هفته میشم وزن بچمم الان گفته 3کیلو رو رد کرده و سزارین انتخابیم هستم دکتر گفته تو 36هفته برات بچتو دنیا میارم ولی میترسم آمپول ریه بچمم تو 30هفته زدم بنظرتون چیکارکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم قندم ژ خورده بالاس دکتر ازمایش مجدد دتده میدونم بیشتر شده.بارداری قبل ۳۸هفته و یکی دو روز زایمان طبیعی ب درخواست ماما داشتم.و دوس دارم زمان ۴۰هفته زایمان کنم ولی میترسم بچم تپل بشه زایمانم سختتر بشه.از ی طرف میگم سرارین کنم و لولهام ببندم میترسم خیلی اذیت شم

ای آه از این زندگی...

ماشالا چرا نمیزاری ۳۸آمپول ریه زدی وزن هم خوبه نگران چی هستی

آخه چرا انقدر عجله داره من که چیزیم نی یه کم پایین دلم موقع زیاد راه رفتن درد میکنه و سنگین شدم

من هم قندم ژ خورده بالاس دکتر ازمایش مجدد دتده میدونم بیشتر شده.بارداری قبل ۳۸هفته و یکی دو روز زایم ...

خدا کمکت کنه. سعی کن برا قندت رژیم بگیری برای وزن بچه هم نوشابه دلستر چیزای نشاسته دار نخور چون اینا وزنو بالا میبره

اصرار کن تا جاییکه راه داره دیرتر سز کنه.برای منم زود گفتن باید زایمان کنی.طفلی بچه هنوز به اون رشدی که مد نظر خودشه نرسیده😅داره برنامه ریزی می‌کنه تا چهل هفته بمونه یهو زارت اینا میکشن بچه رو بیرون . بعد هی نفخ های بدی میگیره معده ش زیادی حساسه یا...

اصرار کن تا جاییکه راه داره دیرتر سز کنه.برای منم زود گفتن باید زایمان کنی.طفلی بچه هنوز به اون رشدی ...

نمیدونم چیکارکنم. چه بهانه ای بیارم نوبتم رو جابجا کنم چون گفته هفته دیگه سر ساعت اینجاباش