2777
2789
عنوان

باعث شدم دل مامانم بشکنه

181 بازدید | 6 پست

من باردارم خواهرم گفت روغن زرد برات خوبه.  مامان تو بارداری من بهم داده بود ، داداشم فروشگاه داره ( با مامانم زندگی میکنه و اصلا حساب و کتابشون جدا نیست ) هر چی دارن از همدیگه دارن مامانم همه چیش در اختیار ایناست و .. 

بعد من طلبکارانه ب مامانم گفتم روغن زرد واسه منم بده 

مامانم میره فروشگاه داداشم برادرزادم اونجا بوده میگه یه روغن بده واسه عمت میگه خودش بیاد ببره مامانم میگه چ فرقی میکنه میگه پس اول حساب کن ! 

حالا این پسره روزی ملیون ملیون از مامانم و داداشم میخوره و خرج در و داف ها میکنه 

مامانمم کارتشو میده حساب میکنه 

من یه چوب کبریت از فروشگاه ببرم حساب میکنم حتی اضافه هم میکشم از این میسوزم چرا ب مامانم با اون لحن گفته چند وقت پیش ۳ تومن خرید کردم یه آدامس ۳۰ تومنی برداشتم برگشتم دوباره ۶۰ ت کارت کشیدم یعنی تا این حد پول برام بی ارزشه و راضی نیستم ب زحمت دیگران

فقط خیییلی سوختم مامانم بخاطر من اینطور ضایع شده و خیال میکردم مغازه در اختیارشه و موقع تحویل روغن با مامانم حساب میکنم، اصلا دیگه نمیتونم روغن رو بخورم 😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب برادرزاده عاقلی داری 👌

چقد بی چشم و رویی به خواهرتم حسودیت شد.

همونی که شکمتو بالا آورده باید برات بخره

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 
دیگه همونجوری که شما از مامانت طلبکار بودی برادرزادت از پدر و مادربزرگش طلبکاره متاسفانه . امیدوارم ...

من از مامانم طلبکارم؟ چطور اینو تشخیص دادی ؟ چطور انقدر کج فهمی چطوووور

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجب برادرزاده عاقلی داری 👌چقد بی چشم و رویی به خواهرتم حسودیت شد.همونی که شکمتو بالا آورده باید برا ...

بمیر بابا اسکول پلشت 

بی خانواده بی چشم و رک مادر خرابته ک تورو پس انداخته حرومزاده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجب برادرزاده عاقلی داری 👌چقد بی چشم و رویی به خواهرتم حسودیت شد.همونی که شکمتو بالا آورده باید برا ...

انقدر زبون تلخ پشت کوهی بیکلاس و بیشعوری ک زندگیت انقدر گوهه انقدر ذلیل و بدبختی 

آدم شو بدبخت زبونتو اصلاح کن 

جای امثال تو ته ته دهاتای پرت و دورافتاده‌ ست ک هیشکیو نبینید و نیش نزنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40