2777
2789
عنوان

هعیی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 82 پست
چرا یه مدل هست شبیه چنگال میگن ده دقیقه هم تموم میشه چند دقیقه پیش رفتم خوندم اسمش یادم رفت

حالا ولش کن نندازش😐🤣

بخدا بعدش معلوم نیس بتونی اصن با نامزدت ادامه بدی

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی بعضیا میگن توی روز های تخمک هات دارن آزاد نیست سریع میگیره قرص کاری نمیکنه اثری نداره ولی نمی‌دو ...

برو آزمایش بده یه دفعه خیال خودتو راحت کن

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
حسم میگه تو دو سه هفتس بارداریچرا میخوای بندازیش؟

چون الان وقت بچه دار شدن نیست  من الان بچه نمی‌خوام به خود کثافتش گفتم بزار. بریم سر خونه زندگیمون بعد این مرد هارو‌ نمیشه حریف شد که حرف حرف خودشونه آخرش هم کار خودشو کرد 

چون الان وقت بچه دار شدن نیست من الان بچه نمی‌خوام به خود کثافتش گفتم بزار. بریم سر خونه زندگیمون ب ...

میدونم

منم کلی واسه زندگیم برنامه داشتم

ولی الان باید زندگیت رو عوض کنی

نه اینکه خرابش کنی

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

راطبتت چ جوری بود ک شک داری منم استرس دارم نمیدونم چ کرده

کاندوم پاره شد ابش پاشید تو واژنم هیچ کاری هم نتونستم بکنم قرص هم نتونستم بخورم فقط یکم عرق مشروب با انرژی زا خوردم که اگه چیزی باشه سقط بشه 

چرا ادامه ندم ؟

افسردگی بعدش حس گناه

شاید اصن نتونی باردار شی

یکی از فامیلامون بچشو انداخت تا یه یال راحت افسرده بود

نعلوم نیس بچه های بعدی تو نگه داری یانه

بهت میگم که امروز این اتفاق افتاده درست وقتی که چند روز دیگش وقت پریودمه و الان موقع تخمک گذاری

خب از داروخانه قرص اورژانس بگیر حامله نشی تا 72 ساعت وقت داری بخوری، ولی نباید همیشه بخوریا، چون هورمونیه نهایت ماهی یه بار

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
می‌خوام بمیرم فقط

من جات بودم میشستم با خدا حرف میزدم

ازش کمک‌میخواستم

وای نننه تا الان نتونستم از استرس دلشوره ترس بخوابم 😭😭 چه خاکی تو سرم بریزم

اینقدر به خودت حس بد نده

تو الان یه مادری

میفهمی یه مادر