2777
2789
عنوان

هعیی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 82 پست
از یه طرف میترسم از ماه پیش حامله باشم چون پریود که شدم ماه قبل پریودم خیلی کم بود و قهویی بود و بع ...

منم قرار بود زنده زنده بکش

مادرم هنوز که هنوزه با شوهرمو با شمر یکی میدونه

مادر شوهرم تو روم بهم مبگه جادوگر

یه شوهرت بگو سریع یه کاری کنه بریت سر خونه زندگیت

من وایه این کار همه طلا هام غیر یه النگو و حلقم رو فروختم

عروسی هم‌نگرفتم تا بتونیم بریم سر خونه زندگی

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

خانوادم اگه بفهمن من توی دوره نامزدی حامله شدم وای وای وای خدا به دادم برسه

مثلا میخوام چیکار کنن

غیر اینه که دو سه تا دعوا خیلی بد میشه؟

تهش همینه

ولی تو بچت رو داری

شوهرتم داری

بچم که به دنیا بیاد خودشون به غلط کردن میفتن

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندسالته؟؟چند وقت عقد ای 

میدونی خانوادت حساسن رو این موضوع دختر خوب چرا مواظب نبودی 

منم دوسال عقد بودم رابطه کامل نداشتم از همینش میترسیدم چون اگه باردار میشدم حال تورو داشتم خانوادم میکشتتم 

کاری که نباید بشه شده توکلت به خدا باشه انشالله هر چی صلاحته پیش بیاد 

یه سوال دست بزن به شکمت ببین شکمت نبظ داره

نه ولی حسش کردم

به نظرت فردا قرص اوژانسی بخورم بچه سقط میشه ؟

میگم مم تا حالا نخوردم 

ولی فکر کنم ۷۲ ساعت بعد رابطه هن بخوری اوکیه 

ما هر دوتامون مخالفیم یعنی اون بچه دوست داره ها مخصوصا پسر ولی من نمی‌خوام الان توی این موقعیت نمی‌خ ...

من اکرروزی بفهمم عروس یادخترم توعقدبارداره هیچ مخالفتی نمیکنم همینطورکه خالم فهمیدزنداییم بارداره وخوشحال شدن هیچ،مواظبشم بودن تازایمان کرد

بابازن وشوهرین،نامحرم که نبودین

وخدایی که بشددددت کافیست❣
نبظ نمیزنه خس می‌کنی یه چیزی به نافت چسبیده یه گوله سنگین بعد هعی می‌چرخه ؟

نه ولی 

زیر شکمم سفت شده بود

میگم مم تا حالا نخوردم ولی فکر کنم ۷۲ ساعت بعد رابطه هن بخوری اوکیه

ولی بعضیا میگن توی روز های تخمک هات دارن آزاد نیست سریع میگیره قرص کاری نمیکنه اثری نداره 

ولی نمی‌دونم چرا حس میکنم بچه یک ماهشه نمی‌دونم شاید توهم دارم میزنم چیزی نیست فردا میرم بیبی چک میخرم ولی میگن بیبی چک تا پنچ روز نشون نمیده اگه بیبی چکم منفی باشه یعنی بچه یک ماهه نیست ولی اگه مثبت باشه وای خدایا خودت کمکم کن باید برم زیر تیغ دستگاه 

ولی بعضیا میگن توی روز های تخمک هات دارن آزاد نیست سریع میگیره قرص کاری نمیکنه اثری نداره ولی نمی‌دو ...

نکن 

البته تو ایران دستگاه نیس

من وسط شکمم گرفته همون نافم سنگین شده انگار یه چیزی آویزون بعد به شکمم دست میزنم یه چیزی نبظ میزنه ...

حسم میگه تو دو سه هفتس بارداری

چرا میخوای بندازیش؟