2777
2789
عنوان

هعیی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 82 پست
حامله شدی ؟

پس چی 

من الان چهار ماه بیشتره حاملم

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

منم مسه تو بودم کهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/16211128/%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88% ...

با اینکه این اتفاق امروز افتاده ولی نمی‌دونم چرا حس میکنم یه چیزی تو شکمم تکون میخوره شبیه گوله گرد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با اینکه این اتفاق امروز افتاده ولی نمی‌دونم چرا حس میکنم یه چیزی تو شکمم تکون میخوره شبیه گوله گرد

هنوز مطمئن نیستی؟

شوهرت میدونه؟

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

چرا قرص نخوردی ؟

شوهرم اول نمیزاره

بعدم من وقتی فهمیدم یه ماهم بود

ای وای ای وای 😭😭 چیکار کنم من خاک برسر

ببین 

من شوهرم کاملا پشتم بود

بهش بگو 

ببین چی میگه خودش دلش بچه میخواد یا نه

ببین تا میتو نی راضیش کن 

و سریع بارتو ببند برو خونه خودت

پس خودت خواستی بچه رو نگه داری ؟؟

هم خودم هم شوهر

بهت میگم که امروز این اتفاق افتاده درست وقتی که چند روز دیگش وقت پریودمه و الان موقع تخمک گذاری

اول به شوهرت بگو

ما هر دوتامون مخالفیم یعنی اون بچه دوست داره ها مخصوصا پسر ولی من نمی‌خوام الان توی این موقعیت نمی‌خ ...

سقطش نکن عزیزم

بخدا من تو ابن دو راهی مسه تو بودم

ولی بچمو نگه داشتم

حتی فکرشم الان بدنمو به مور مور میندازه

نگهش دار 

کاریه که شده

بعدش زندگیت خراب میشع

ببین من شوهرم کاملا پشتم بودبهش بگو ببین چی میگه خودش دلش بچه میخواد یا نهببین تا میتو نی راضیش کن و ...

از یه طرف میترسم از ماه پیش حامله باشم 

چون پریود که شدم ماه قبل پریودم خیلی کم بود و قهویی بود  و بعد اینکه پریودم تموم شد حال تهوع سرگیجه پیدا کردم وای وای اگه یک ماه باشه حامله باشم چی خدایا خودت به دادم برس اینا زنده زنده منو میکشن

سقطش نکن عزیزمبخدا من تو ابن دو راهی مسه تو بودمولی بچمو نگه داشتمحتی فکرشم الان بدنمو به مور مور می ...

خانوادم اگه بفهمن من توی دوره نامزدی حامله شدم وای وای وای خدا به دادم برسه