2777
2789
عنوان

هعیی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 82 پست
اینقدر به خودت حس بد ندهتو الان یه مادریمیفهمی یه مادر

هنوز معلوم نیست حامله باشه، تازه یه قرص اورژانس بخوره حامله هم نمیشه

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
هنوز معلوم نیست حامله باشه، تازه یه قرص اورژانس بخوره حامله هم نمیشه

دلم به حالس میسوزه منم تو همین شرلیط بودم

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا من بچه نمی‌خوام اینم خیلی ناخواسته شد من هنوز نامزدم ازواج نکردم که بخوام بچه داشته باشم حامل ...

می فهمت

تجربه کردم

خیلی بده

من از ترسم چندبار آزمایش دادم

انقدر حالم بد بود یه شب بستری شدم

سونو دادم

تا خیالم راحت شد بلخره

انشاالله که باردار نیستی دوست عزیز نگران نباش به ماهم بیا خبر بده از نگرانی دربیایم.حق داری شرایط سختی رو میگذرونی

محتاج دعا هستم از همه جا به در بسته خوردیم به امید آینده نزدیک بیام امضامو عوض کنم بگم مشکلاتم حل شده.خواهش میکنم برای پیداشدن و ثابت موندن کار همسرم به صلوات مهمونم کنید...ممنونم 
چ جوری کاندوم پاره میشه اخه خیلی محکمه اصلا با دست هر چی بکشیم نمیشه خیلی وحشتناکه

نمی‌دونم از شانس من خاک برسر دیگه نامزدم که میگه تنگ بوده برای همین پاره شده همیشه باید بلا های بد سرم بیاد بخدا تا الان یه روز خوش ندیدم هر روز هروزش دارم عذاب میکشم