2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین با نامزدم فرار کنم

443 بازدید | 27 پست

امشب با بابام بحثشون شد قراربود تازگیا عروسی بگیریم

نامزدم خیلی ب پدرم بی احترامی کرد پدرم میخاد طلاقمو بگیره😭😭

میخام زنگ بزنم از خونه فرار کنم با نامزدم برم چون رندگیمو دوست دارم و بعدش همسرم بیاد ازشون معذرت خواهی کنه از ی طرفم خانوادمو دوست دارم اگه بمونم زندگیم میپاشه

توروخدا بگین چکارکنم😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری نکن که فردا پسفردا با شوهرت به مشکلی خوردی کسی نباشه پشتت

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
پدرت کلی برات زحمت کشیده‌بذار اگه نامزدت واقعٱ خیلی دوستت داره بیاد معذرت خواهی کنه، فقط بخاطر شوهرت ...

اگه برم بعدش همسرم میاد عذرخواهی کنه ولی اگه نرم زندگیم خراب میشه

نمیتونم توضیح بدم حالم داغونه فقط بگین اگه فرارکنم کار درستیه مگه نه😭

نه عزیز اصلاااا اینکارونکن..پدرت ونامزدت الان آتیششون تنده بعدا فروکش میکنه..البته نمیدونم که کدوم مقصرن ولی به هرحال هرچیزی هم ک بوده نامزدت نباید به پدرت بی احترامی میکرد..میخوای پسری که تازه چندوقته باهم نامزد کردین رو به پدری که چندسال زحمتتو کشیده ترجیح بدی؟؟چه بسا بعدا پیش خودش بگه دختری که راحت ازخونوادش میگذره پس ازمنم میگذره

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
بعدا میاد

مگه فیلمه؟؟

اگه بخواد بیاد الان میاد

با فرار فقط از چاله میوفتی تو چاه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم