2777
2789
عنوان

آب نمی‌خورم دست‌شویی م نیاد 💦🍙

885 بازدید | 56 پست

تو اتوبوس هستم دارم یه مسیر طولانی میرم که پانزده ساعت راه بود 

الان نشه ساعتش مانده

من وقتی یک جا زیاد بنشینم دستشویی و میگیره با اینکه ادرار هم نداشته باشم اما احساس پر شدگی مثانه میگیرم 

خیییییلی تشنمه 

به نظرتون برای نماز نگه می‌دارد و ساعت چند ؟ 

اگه کمی اب بخورم چی یهو نگیره بیچاره بشم 

چون قبلاً تجربه سو داشتم تا حد مرگ مثانه مرگ پاره می‌شد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

از راننده بپرسید توقف میکنند

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از راننده بپرس و بخواه که اولین مجتمع نگه داره

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

از راننده بپرسید توقف میکنند

خجالتی میکشم آخه با دانشگاه اومدیم انگار نصف ماشین دانشگاه نصفش عادی 

بعد من عقب نشستم 

کنارم هم آدم هست و خوابه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

منم دسشویی دارم آب قطعه نمیرم😑😂

پز نیست سبک زندگیمه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
از راننده بپرس و بخواه که اولین مجتمع نگه داره

خجالتی میکشم آخه با دانشگاه اومدیم انگار نصف ماشین دانشگاه نصفش عادی 

بعد من عقب نشستم 

کنارم هم آدم هست و خوابه 

خجالتی میکشم آخه با دانشگاه اومدیم انگار نصف ماشین دانشگاه نصفش عادی بعد من عقب نشستم کنارم هم آدم ه ...

عیب نداره آروم برو بپرس

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

حوالی ۳ نگه میداره حتمانخور منم نمیخورم اینجور مواقع😁

هوا گرمه غذای شور خوردیم 

بطری آب راه حله🤣

برا آقایون بله ولی خانما اصلا مگه میشه