2777
2789
عنوان

همسایمون سیگار میکشه بوش میاد

161 بازدید | 14 پست

ماهمسایمون دائما سیگار مبکشه هوا الوده میکنه یعنی وقتی میرم حیاط از گل هاییکه کاشتم لذت ببرم بوش داغونم میکنه 😷من یذره حساسم به بوی سیگار چیکار کنم بنظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه هامونحیاط داره جداست بگه بتو ربطی نداره چی

اوه یعنی از حیاط همسایه بغلی تاثیرش رو حس میکنی؟ 

خب پس هیچی

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بار اول با درستی بگو رعایت نکرد مراحل بعدی 

همه گزینه ها رو میز هست

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

همسایه ما مواد عرق سیگار دختر پسر حرمسرا کرده خونشون آنوقت تو بوسیگلر آخ پیف می‌کنی جون به لبم کرده ...

خدایی من باشم این حرکتارو. کنه مگه تو کتم میره از بیخ پاره هست 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

خدایی من باشم این حرکتارو. کنه مگه تو کتم میره از بیخ پاره هست

من کاری ب اینا ندارم طرف عرقش میخوره بخوره ولی بوی سیگارش به من نیاد من که نمیکشم چرا باید ضررش من ببینم؟

دلت خوشه هیچ کس همسایه ها جرات ندارن جیک بزنن فقط ما شدیم دعوا غم خور

این لاشیا فقط خوراک خودمه ابجی اصلا نیاز نیس خودمم دخالت کنم با یه تلفن رفیقا فرمونشو میبرن 

این لاشیا فقط خوراک خودمه ابجی اصلا نیاز نیس خودمم دخالت کنم با یه تلفن رفیقا فرمونشو میبرن

به عزای دیشب یه تا سه تا معتاد بود که می‌رفت بر هر کسی میگم میگه هیچی نگو خیلی ناراحتم شب تا صبح بیدار شوهرم ک خوابش عمیق من بدبخت فشار عصبی من کار نداشتم دختر میاره ولی کاش مردم آزاری نداشتن

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه