2777
2789
عنوان

چرا بی بی چکم پررنگ‌نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3072 بازدید | 122 پست
توی نت نوشته بود اگه مقدار بتا از 1800 بالاتر بره میتونید ساک حاملگی رو توی سونوگرافی ببینید من روزی ...

من شنبه دوبازه از خون میدم که ببینم دوبرابر شده یا نه

انشالا تا دوشنبه دیده شه 

اخه دکترم تهرانه خودم تهران نیستم 

دوشنبه اونجام میرم پیشش 

شیاف من فرتیژسته 

دیشب واژینال گذاشتم ولی از امشب مقعدی استفاده میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استار عزیز  استرس سمه  خودم این مراحل رو طی کردم ولی دقیقا همون ماهی که اصلا فکرشو نمیکر ...

خب بعضیا استرس میدن. اون خانوم گفت منم درد پری داشتم بعد سقط شده. مگه درد پری طبیعی نیس؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
خیلی کمرنگه صبر کن  عجله نکن بزار دو روز از موعد بگذره

این عکسی که الان گذاشت مال من نبود. واسه من صفحه اوله

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
من شنبه دوبازه از خون میدم که ببینم دوبرابر شده یا نه انشالا تا دوشنبه دیده شه  اخه دکترم تهر ...

عزیزم اگه دوبرابر هم بشه نهایت به 500 میرسه اما تو نت نوشته بود باید بالاتر از 1800 بشه که دیده بشه 

با دکترت این موضوعو در میون بزار که اگه واقعا دیده میشه بری سونوگرافی اگه نه بزار یه موقع که بتا کاملا بالا رفت برو سونو من مجبور شدم برم چون لک دیده بودم 

عزیزم اگه دوبرابر هم بشه نهایت به 500 میرسه اما تو نت نوشته بود باید بالاتر از 1800 بشه که دیده بشه& ...

باشه

اخ میدونم به دکترم بگم عید پرواز دارم میگه نه ولی چیکار کنم نمیشه نرم

بعدم یه سوال؟ 

غذای بیرون ضرر داره ؟ من هم این چندروز هم کل عید سفرم و مجبورم غذای بیرون بخورم 

باشه اخ میدونم به دکترم بگم عید پرواز دارم میگه نه ولی چیکار کنم نمیشه نرم بعدم یه سوال؟  غذ ...

خوب اون غذاها معمولا توی روغنی که صدبار سرخ شده پخته میشه مطمئنن حتی برای افراد عادی ضرر داره چه برسه به شما که نیاز به ویتامین و انرژی خاصی داری...من که معمولا غذای بیرون نمیخورم حتی زمانی که باردار نبودم هم نمیخوردم ...دکتر به من گفت روغن کنجد یا زیتون استفاده کن ...شیر به مقدار لازم بخور...تخم مرغ و پروتئین هم بخور....ماکارونی و سیب زمینی کمتر بخور....شیرینیجات هم کمتر بخور...میوه و سبزیجات زیاد بخور...عسل و مغزیجات با خودت بردار بخور توی سفر

ان شالله سفر خوبی داشته باشی و خوش بگذره

نگهش نداشتم والله همونجا انداختم تو سطل😂😂😂

جدا تو ۵ ماهگی کمرنگ شد بازم؟؟

خانمهای عزیز یعنی اگه با وجود پروژسترون که تزریق کردم ۱۴ روز بعد حداکثر پری نیومد احتمال داره باردار ...

من در این زمینه تجربه ای ندارم اما اگه پری نشدی حتما برو دکتر. سرخود کاری انجام نده