سلام لطفا تجربیاتتونرو بیاین بگین. من بیشتر از ۳روز پیش بی بی چک گذاشتم یه هاله انداخت. الان هم باز همونجوره. تنها فرقی که کرده اینکه اون یکی با ۴،۵ دقیقه تاخیر ظاهر می شد اما الان سریع میاد. ۲روز به موعدم مونده هنوز. چرا پررنگتر نمیشه؟؟ خیلی نگرانم.
اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو خدایا شکرت
پس حالا که ازمایشت اوکیه دیگه بی بی نزار مث من استرست نگیره
شما حامله ایی شکنکن .مبارک باشه عزیزم .مارک بی بی چک ات رو عوض کن میبینی در یک مارک دیگه خ پررنگ تر نشون میده .بعضی بی بی چکها حساسیتشون خیلی کمه .اصلا نگران نباش
عزیزم من از همسایه امون شنیدن بی بی چک پررنگ یعنی دختر و بی بی چک کم رنگ یعنی پسر.منو خواهرم هردو 42 ...
خانومی به این که شما میگین نیست بعضی ها لقاح زودتر صورت میگیره واسه همین زودتر هورمون هاش سی جی توی ادرار بالا میره و باعث پررنگ تر شدن بیبی چک میشه ....من ماه قبل لتروزول خوردم و آمپول هاش سی جی شدم دو روز زودتر پریود شدم اما خودم حس میکردم فولیکول هایی باقی موندن که سایزشون داره بزرگ میشه و احتمالا خیلی زود یعنی همون روز 7 پریودی آزاد میشن دقیقا همین اتفاق افتاد من این ماه خیلی زود باردار شدم و مقدار بتا هم بالاتر از مدت زمانی بود که برای خودم حساب میکردم دکتر گفت احتمالا لقاح زودتر انجام شده که بعد از دو روز تاخیر مقدار بتا بالا بوده...من هشت ماه منتظر بودم همسرم واریکوسل داشت و دارو مصرف میکرد خودم مشکل خاصی نداشتم اما دکتر محض احتیاط بهم قرص لتروزول داد
جدی میگین ؟ممکنه باردار باشی اما با تاخیر ده روزه بی بی منفی نشون بده ؟
آره من شنیدم کسانی که پسر دارن بتاشون دیرتر میره بالا ....من که خودم بتام خیلی زود رفت بالا و حتی روزی که 4 هفته و سه روزم بود مقدار بتا بیشتر از این مدت زمان نشون میداد
وای چه صبری دارین شما من دیروز بعد نیم ساعت یه هاله افتاده بود پریدم ازمایش خون دادم مثبت بود ...
مبارکه خانومی ....پس چرا برای من تیکرمو از 35 هفتگی برام شروع کرد اما برای شما زده 36 هفته؟ من بهمن ماه 11 هم پریود شده بودم شما آخرین پریودتون کی بوده؟