2777
2789
عنوان

چرا بی بی چکم پررنگ‌نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3072 بازدید | 122 پست
وای عزیزم ممنون یه خورده آروم شدم. اخه من یه بار سقط داشتم تو هفته ۱۸. اون سری هر دوروز که بی بی میز ...

خواهش میکنم فدات شم 😘❤

ب نظر من نگرانیت کاملاً الکیه... 😉 میگم ک چون بی بی چک فقط ی وسیله ایه ک مشخص میکنه باردار هستی یا نه. بعضی بی بی چکا رنگشون زیاد حساس نیست، کلاً کمرنگ نشون میدن خط دومیو... این استرس ها رو هم بریز دور ک واسه نی نی اصلاً خوب نیست 😍😍😍😍

خداروشکر ک باردار شدی عزیزم 😍

منم ۶ ماه اقدام بی نتیجه داشتم، الانم ماه هفتمه... 😔

خداکنه بی بی چک منم بزودی مثبت بشه ک دیگه واقعاً خسته و داغونم... 😖😟

شما سر بارداری اول و دومت چند وقت منتظر بودی گلم؟

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من از همسایه امون شنیدن بی بی چک پررنگ یعنی دختر و بی بی چک کم رنگ یعنی پسر.منو خواهرم هردو 42 روزمون بود اون بچه اش پسره من دکتر حدس دختر زده.البته اون ماشالله پسرش دو ماهشه

خواهش میکنم فدات شم 😘❤ ب نظر من نگرانیت کاملاً الکیه... 😉 میگم ک چون بی بی چک فقط ی وسیله ایه ک م ...

فدات شم عزیزم. سری پیش ۴ماه انتظار کشیدم این سری ۶ماه. واست دعا میکنم عزیزم انشالله به زودی زود باردار شی. شک نکن هروقت خدا صلاح بدونه میده. منم مث تو بود حالم از تو هم بدتر. ولی خدا خوشحالم کرد. خداکنه خوشحالیم پایدار باشه😣 انشالله به زودی خبر بارداریت عزیزم

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
عزیزم من از همسایه امون شنیدن بی بی چک پررنگ یعنی دختر و بی بی چک کم رنگ یعنی پسر.منو خواهرم هردو 42 ...

واسه شما همینطور کمرنگ بود؟ روز چندم پریودی؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
وای چه صبری دارین شما  من دیروز بعد نیم ساعت یه هاله افتاده بود پریدم ازمایش خون دادم مثبت بود ...

بتا نگفت چنده؟ قبل موعد بودی یا بعدش؟ خب میترسم برم از بدم پایین باشه استرس بگیرم. گذاشتم‌موعدم شه بعد برم

دقیقا روز موعد  ۱۱۵ بود

بی بی چکت مث من بود؟ هاله افتاد؟

فدات شم عزیزم. سری پیش ۴ماه انتظار کشیدم این سری ۶ماه. واست دعا میکنم عزیزم انشالله به زودی زود بارد ...

خدانکنه 😍 ای جان... خداروشکر 😍

مرسی عزیزدلم... یک دنیا ممنون 😘❤

انشاالله خدا از زبونت بشنوه دوست مهربونم 😔❤

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
خیلیییی کم رنگ تر 

پس حالا که ازمایشت اوکیه دیگه بی بی نزار مث من استرست نگیره

منوو خواهرم هردو 10 روز بعد از تاخیر زدیم خواهرم مثل شما کم رنگ مال من ایک ثانیه جگری شد.در حالی که ...

ببین عزیزم واسه بعضیا کلا دیر مثبت میشه مثلا یک هفته بعد از پریود تازه هاله میندازه. لقاحشون دیر بوده. مث خواهرت.اما من ۶روز مونده به پریود مثبت شد با هاله. الانم‌که ۳،۴ روز گذشته همچنان کمرنگه