2777
2789
عنوان

از این برخوردا داشتین تو فامیل

124 بازدید | 5 پست

یه دایی دارم دائم تو خونه ما بود بعد خیلیم ثروتمند بود و جایگاه شغلی خیلی بالایی داشت و تو شهر سرشناس و مطرح بود با من خیلی صمیمی بود و خیلی قبولم داشت مثل موم تو دستم بود هر چی میگفتم انجام می‌داد کارایی ک واسه هیچکس نمیکرد 

حالا بعد عقدم خیلی خوشحال بود و تحویلم می‌گرفت همسرمم دوست داشت و از شرایط همسرم تعریف میکرد یهو رفتارش تغییر کرد بی محلی های شدید میکنه مثلا دعوت میکنم یا خونه مامانم میبینمش حتی موقع سلام علیک اصلا نگام نمیکنه خانمش باهام حرف میزنه خیره میشه تو صورت خانمش ک ینی چرا صحبت میکنی 

به نظرم خالم پرش میکنه از من بد میگه ک خودشو میگیره و ... اینم میخواد تلافی کنه و اینطور میکنه 

حتی ب خواهرزاده یک سالم ک فوق العاده زیبا و بانمکه هم بی محلی های شدید میکنه بچه میره طرفش اصلا محل نمیده و ... 

خیلی ب آدم برمیخوره هرچقدر میخوام بی تفاوت باشم دلم میشکنه 

مثلا بعد عروسیم کل فامیل دعوت کردم خونمون این تو مهمونی تا منو میدید فقط با دخترخالم و بقیه حرف میزد و منو اصلا نگاه نمیکرد حتی ! 

مورد اینطوری دیدین ؟ تجربه داشتین ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زن داییت باهات چطوره؟

اوائل ک داییم خوب بود اون بشدت منو نادیده می‌گرفت و بی محلی می‌کرد اصلا چشم دیدنمو نداشت بشدت رقابت می‌کرد هر چی میخریدم صد برابرشو میخرید درصورتیکه اون خیلی پولدارتره من تعجب مبکردم ک حسودی چیه منو میکنه 

بعد ک داییم بد شد اون اوکی شد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنداییت و داییت مریضن مام از این آدما داریم کلا محل بهشون نزار به بند کفشتم حسابشون نکن

اگ نفوذ و اعتبار نداشتن راحت تر میشد کنار گذاشت ولی کافیه یبار دعوتشون نکنی بی آبروت میکنن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40