2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ی حاجت محال دارم

میخوام زیارت دوره برم ب امید این ک حاجت رواشم

کلیم چله نذر کردم ولی هنوز ب خواستم نرسیدم

امیدوارم امام حسین امام کاظم ناامیدم نکنن

واینکه من شنیده بودم هرکی اولین بار بره پابوس امام رضا حاجت روامیشه من رفتم حاجت رواشدم

دعای زیارت اولیا انگار مستجاب میشه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

منم ی حاجت محال دارممیخوام زیارت دوره برم ب امید این ک حاجت رواشمکلیم چله نذر کردم ولی هنوز ب خواستم ...

زیارت امام رضا دو بار رفتم تا الان اولین بار هم تو کودکی بود کاش امام حسین هم اینجوری باشه

اگه یه روزی قسمت شد برم حتما میام اینجا با ریز جزئیات میگم...دعا کنین منم برم💔

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

من خیلی چله گرفتم واسه حاحتهای محالم این سری دیگه اخرشه خسته شدم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

به نظرم شما به خاطر ایشون برو نه حاجت و حتما حال خوشی خواهی داشت

خودشون که جای خود این همه ساله دلم‌میخواست برم دقیقا وقتی کا شکستم غمگین غمگین بریدم دعوتم کردن قشنگ‌میدونم امام حسین گفته بیا ببینم چیکار کردی با خودت کاش قلبمو التیام بدن و برگردم

زیارت امام رضا دو بار رفتم تا الان اولین بار هم تو کودکی بود کاش امام حسین هم اینجوری باشه

ان شاء الله بزودی حاجت رواشی ب حق امام حسین🤎

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

خودشون که جای خود این همه ساله دلم‌میخواست برم دقیقا وقتی کا شکستم غمگین غمگین بریدم دعوتم کردن قشنگ ...

حتما میری و حاجت بگیری یا نه ،قلبت پر نور میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

میشه هرکی این متنو میخونه دعا کنه امسال برم مشهد بعد کربلا تا به حال مشهد هم نرفتم....لطفا دعا کنید

ان شاءالله بری

زیارت از راه  دور هم خیلی حال آدمو خوب میکنه🥲

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش