2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله برای صورتتاثیر داشت؟جوش زیر پوستی دارم

اره خیلی خوب بود 

من دوتا محلول مداوم استفاده کردم کامل برد ،البته زیاد یه چن ماهی شد 

هم دیگه جوش نزدم هم گونه هام سرخ و شفاف شد 

خیلی ممنون 🙏🏻 پوستو شفاف میکنع؟

ببین من حدودا شیش هفت سال پیش میزدم ولی یادمه خیلی صورتم خوب و قشنگ شده بود هرکسی میدید میگفت ،از اون به بعد جوش جدید نزدم تا الان که اینم بعد میکرو مزو که دکتر برام انجام داد اومد فک کنم تمیز کار نکرده ،الان دوباره میخام این محلول رو شروع کنم بزنم 

من اون موقع دکتر یه دونه محلول کلیندومایسین و یه صابون گوگرد و یه پماد آزیترومایسین هم داد 

شبا صورتمو تمیز با صابون میشستم بعدش پماد میزدم میخوابیدم ، صبح هم دوباره با صابون میشستم و محلول میزدم ،بعد دو سه سال فقط اب میکشیدم ،مدتی که از اینا استفاده میکرد از هیچ شوینده دیگه ای استفاده کردم ،فقط حتما آبرسان هم بزن پوستت خشک نشه 

ببین من حدودا شیش هفت سال پیش میزدم ولی یادمه خیلی صورتم خوب و قشنگ شده بود هرکسی میدید میگفت ،از او ...

خیلی ممنون 

من دکتر این محلولو صابون گوگرد و چندتا قرص آنتی بیوتیک 

نوشت

حدودا چقد بعد از استفاده از محلول تاثیراتش معلوم میشه

خیلی ممنون من دکتر این محلولو صابون گوگرد و چندتا قرص آنتی بیوتیک نوشتحدودا چقد بعد از استفاده از مح ...

خواهش میکنم 

حتی چن روز اول کم کم تاثیرش میبینی چون قوی هس 

بدون ضد آفتاب هم بیرون نرو ،حتما حتما بزن 

من محلول که تموم شد دیدم خیلی خوبه و دوباره یکی دیگه ازش گرفتم 

ببین من حدودا شیش هفت سال پیش میزدم ولی یادمه خیلی صورتم خوب و قشنگ شده بود هرکسی میدید میگفت ،از او ...

ببخشید زیاد سوال پرسیدم 

آب رسان چه برندی بگیرم