همسایمون شوهرش فوت شده و یه پسر داره ماشالا قد دو متر، باشگاه هم میره.شوهرم میگه دور کمر من اندازه یه بازوی اونه پسره یه سانتافه داره و همیشه صبح باهاش میره.بارها مادره رو تو راه پله دیدم که داره کیسه برنج یا میوه و تره بارشو نفس نفس از پله بالا میبره یا پله هارو جارو میزنه یا تو صف اتوبوس نشسته.صبح پسره داد میزد مگه نگفتم پیرهن سفیدمو اتو بزن چرا پیرهن آبیمو انداختی تو ماشین هزاردفعه گفتم با دست بشور این لباسا گرونه! الان شوهرم گوشیشو نشون داد که پسره عکس مادره رو گذاشته اینستا و زده تمام هستیم مادرم! اخه مادر ۶۵ ساله تو اینستا داره که پستتو ببینه یا رفتارتو میبینه؟ 😶😶😶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما یه چن سالی پدرم بیمار شد و بیکار و خیلی وضعیت بدی بود نون خشکم نداشتیم تو سفره د بعد داداشم جشن عاطفه ها میرفت دو ماشین خوراک هدیه میکرد جایگاه که فقط تعریفشو کنن و بگن فلانی خیره 😷😷😷😷
معمولین.مثلا خونه باباهه رو فروخته اومدن مستاجری که ماشین بخره
وای خدارحم کنه به اون مادر
👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
آره دیدم اینجور آدما رو. من خودم قبلا جمله هایی ر وجع به پدر و مادر میزاشتم. یه روز فک کردم بابا مامانم که تل و اینستا ندارن که ببینن دیگه نمیزارم میرم بهشون مستقیم میگم خوش به حالم که شما پدر و مادر منین.
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
اینجور ادما واسه خودنمایی و جلب توجه اینوارو میکنن ولی قلبا دل اونی که باید بدست بیارن بدست نمیارن ..والا ازمادره تو روی خودش یه تشکر بکنه ویا محبت ببوست دل اون راصی تر شاد تر میشه تا مردمو راصی کنه