2777
2789
عنوان

دورو نباشیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 32 پست
یه دفعه داشت داد میزد پول میدی یا ظرفاتو بشکنم.مادره هم عجز و لابه میکردو قسم میخورد پول ندارم ظرفار ...

😐😐😐😐😐خاااااك 

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😷😷😷😷😷 کم نیستن این دورهای پیش خدا روسیاه

ما یه چن سالی پدرم بیمار شد و بیکار و خیلی وضعیت بدی بود نون خشکم نداشتیم تو سفره د بعد داداشم جشن عاطفه ها میرفت دو ماشین خوراک هدیه میکرد جایگاه که فقط تعریفشو کنن و بگن فلانی خیره 😷😷😷😷

الان اینستا انگار دعوا شده.😀😀😀همه با مامانشون اومدن

والا بهخدا مردم جنبه استفاده از هيچي روندارن سرمادرش داد ميزنه بعد پست ميزاره مادرم دنيا والا كسي ازت توقع نداره همون بامادرت خوب حرف بزني براش دنياست

تيكر عروسيمه ميشه يه صلوات بفرستين🙏🏼❤️🌹

دختر خاله منم یه روز در میون با خالم میجنگه اونوقت پست گذاشته گرانبهاترین دارایی و این چیزا . خالم همیشه میگه من مردم از دسته اینه 😆😆😆

و خدایی که به شدت کافیست ... 
😷😷😷😷😷 کم نیستن این دورهای پیش خدا روسیاه ما یه چن سالی پدرم بیمار شد و بیکار و خیلی وضعیت بدی ...

وا عجب بيشعوري بوده داداش شماااونوفت

تيكر عروسيمه ميشه يه صلوات بفرستين🙏🏼❤️🌹
😷😷😷😷😷 کم نیستن این دورهای پیش خدا روسیاه ما یه چن سالی پدرم بیمار شد و بیکار و خیلی وضعیت بدی ...

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است در مورد داداش شما صدق میکنه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
معمولین.مثلا خونه باباهه رو فروخته اومدن مستاجری که ماشین بخره

وای خدارحم کنه به اون مادر

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

آره دیدم اینجور آدما رو. من خودم قبلا جمله هایی ر وجع به پدر و مادر میزاشتم. یه روز فک کردم بابا مامانم که تل و اینستا ندارن که ببینن  دیگه نمیزارم میرم بهشون مستقیم میگم خوش به حالم که شما پدر و مادر منین.

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

اینجور ادما واسه خودنمایی و جلب توجه اینوارو میکنن ولی قلبا دل اونی که باید بدست بیارن بدست نمیارن ..والا ازمادره تو روی خودش یه تشکر بکنه ویا محبت ببوست دل اون راصی تر شاد تر میشه تا مردمو راصی کنه