2777
2789
عنوان

دورو نباشیم!

443 بازدید | 32 پست

همسایمون شوهرش فوت شده و یه پسر داره ماشالا قد دو متر، باشگاه هم میره.شوهرم میگه دور کمر من اندازه یه بازوی اونه پسره یه سانتافه داره و همیشه صبح باهاش میره.بارها مادره رو تو راه پله دیدم که داره کیسه برنج یا میوه و تره بارشو نفس نفس از پله بالا میبره یا پله هارو جارو میزنه یا تو صف اتوبوس نشسته.صبح پسره داد میزد مگه نگفتم پیرهن سفیدمو اتو بزن چرا پیرهن آبیمو انداختی تو ماشین هزاردفعه گفتم با دست بشور این لباسا گرونه! الان شوهرم گوشیشو نشون داد که پسره عکس مادره رو گذاشته اینستا و زده تمام هستیم مادرم! اخه مادر ۶۵ ساله تو اینستا داره که پستتو ببینه یا رفتارتو میبینه؟ 😶😶😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی چ تلخ😔

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

واقعا لايك بعضياتورو خوب نيستن ولي تو پست وعكس هي قدرداني ميكنن اخه به چه دردمادرميخوره صدتا پست بزار اينستا ياپووفايلت

تيكر عروسيمه ميشه يه صلوات بفرستين🙏🏼❤️🌹
یه دفعه داشت داد میزد پول میدی یا ظرفاتو بشکنم.مادره هم عجز و لابه میکردو قسم میخورد پول ندارم ظرفار ...

وضع مالیشون بده یاخوب استارتر؟؟؟؟

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌