2777
2789
عنوان

بیاید ببینید مادرشوهرم چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 50 پست
خب حتما نمیفهمیده چقد میخوری حرف بدی نزده که منم یه موقع به شوهرم میگم خودت بکش هرقدرمیخوری

عزیزم فرق میکنه 

مامان من همیشه بشقاب اول و میده به شوهرم 

احترامی که میبینم و منم میخام 

هر شب که اونجا نیستیم دو هفته ی بار هفته ای ی بار اونجاییم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحریکش نکنین

تحریک نیست حقیقته، اگرم خودت بودی ینفر قابلمه رو مینداخت جلوت بت برنمیخورد؟؟؟

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
عزیزم فرق میکنه مامان من همیشه بشقاب اول و میده به شوهرم احترامی که میبینم و منم میخام هر شب که اونج ...

به همسرت یاد بده سرسفره برات بکشه. کنارشم بشین و بگو کمه یا زیاده. 

ظرف میذارید یه دیس بذارید برای برنج. بذاریدهرکسی خودش بکشه. نه مادرشوهرت. بچه نیستین که! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اشتباه کردی برنج نمیکشیدی ولی می‌نشستی کبابارو که درست کردی میخوردی 😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

خونشون نرو زیاد مادر شوهر کثافت منم دو بار برای همه ریخت آخر برای من شوهرمم بشقاب شو داد من😂

اخه میگم شوهرم خسته بود گشنه بود اصلن ب قول خودش ب این چیزا توجه نمیکنه

من اصلا سیاست ندارم اخه زود ناراحت میشم زودی همه چیزو ب شوهرم میگم این چند وقته همش دارم میگم این ای ...

هم حساسی هم با دیگران صمیمی میشی 

بزرگترین سیاست صمیمی نشدن هست

کم برو کم حرف بزن کم بخود کم کار کن مثه یه کسی که 20سال قهر بودی الان آشتی کردی 

وصل به یه مو
به همسرت یاد بده سرسفره برات بکشه. کنارشم بشین و بگو کمه یا زیاده. ظرف میذارید یه دیس بذارید برای بر ...

عزیزم ما قابلمه میاریم سر سفره با قابلمه میکشیم ما نه یعنی مادرشوهرم  من نیمتونم ب اون بگم این کار و کن اونکار و نکن