2821
2789
چی رو شکر بابا اگ زنده بود شوهرم هی ب دیدنش نمیرفت تا مررد عزیز شد هزهفته سرخاکهتازه اللن شده عفتگیق ...

حداقل از دست فتنه هاش راحتی

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همش برام سواله مثلامن که کل پس اندازم۲۰۰میلیونه چطورمیتونم باخریدجاکلیدی تاصفرسال بعدخونه بخرم؟

اخهی  عزیزم ایشالله یهو معجزه میشه❤️❤️

واقعا حیلی سخته منم روزای اول همش کلیه موجودی رو جساب میکردم انقد طلا لنقد ماشین انقد پول

و دراخر نصف نصف پول حونه خریدن هم جور نمیشد

ولی خدا خ‌است و از جایی رسید خونه دارشدیم

هرچندفعلا نرفتیم داخلش

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

روسری که عروسا میپوشن😂😂😂کرم رنگ و سفید و...

۱۳صفر چندم میشه؟

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

خیلی چیزا خریدم یه سری شد یه سری نه

ولی توکلمون به خداست اینا بازیه

نمی دونم حکمش چیه؟؟؟

یه موقع شرک نباشه؟

اگه کسی میدونه بگه

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

دسمال سبز گرفتیم برای شفای مادرشوهرهفته بعدش فوت شد

🤣🤣🤣🤣

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

تو تاپیکت گفتی خرافات نیست قانون جذبهاگه ب قانون جذب اعتقاد داری چرا موندی ۱۳ صفر بخری همین فردا بخر ...

همونجا هم گفتم چون اون روز همه بهش اعتقاد دارن و میرن بازار چیزی بخرن انرژی مثبت جمع میشه

هیهات من الذله هیهات من الذله✌🏻

چی رو شکر بابا اگ زنده بود شوهرم هی ب دیدنش نمیرفت تا مررد عزیز شد هزهفته سرخاکهتازه اللن شده عفتگیق ...

خو ب چه اشکالی داره شوهرمن ۴ساله پدرش رو از دست داده ولی هر ۵شنبه میره سرخاکش حتی اگه واجب‌ترین کارهم داشته باشه بازم‌میره