2821
2789
صد درصد خرافاته باباتوکل به خدا کنید برای هر حاجتی این خرافات فقط از اصل ادمو دور میکنه

درسته

ولی آدم ناامیدی که به هر چیزی چنگ میزنه رو هم میتونم درک کنم😅

حتی به یه چیزی مثل خرافات سیزده صفر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودکار خریدم برا دانشگاه که اونی که میخواستم نشد

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
خو ب چه اشکالی داره شوهرمن ۴ساله پدرش رو از دست داده ولی هر ۵شنبه میره سرخاکش حتی اگه واجب‌ترین کاره ...

اخه عزیزم شرایط ذاریم تا شرایط

ما فاصلمون با شهر خراب شده اونا ۴ساعته!! ی گردنه معرووووف خطرناک هم بینشه

اینکه شوهرم یک روز مهم کاریش رو بیکار میشه ب جهنم اینکه میره جایی ک خونه جد ابادش هست  باباش سرمر گنده و ۵تاخواهر  عفریطه فقط داره ولی  ۱ملیون ضرر غذا و بنزین و جریمه ماشین بزنه بره ی سر ی خاکی ک اگ زنده بود اونم دست کمی از این ادمای زنده بیخاضیت اطرافش نداشت!!!!

شما حتما پدررشوهرتون لطف کرده ارث واستون گذاشته ک واستون مخم نیس

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

اخه عزیزم شرایط ذاریم تا شرایطما فاصلمون با شهر خراب شده اونا ۴ساعته!! ی گردنه معرووووف خطرناک هم بی ...

اگه مسیر طولانیه که کاملا حق باشماست. نه والا پدرشوهر من از مال دنیا فقط یه خونه ۲میلیاردی داشت که ۷هم وارث داشته دیگه فکرکن چقد قرار گیرمان بیاد