2789
خداروشکر

نگواینجورهرآدمی هرچقدرم بدباشه براخانوادش وبچه هاش عزیزه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

من دوسال پیش یه سکه پارسیان خریدم و سوئیچ و یه کلید که گفتم خونه دار بشم و لباس بچه خریدم ولی امسال به خواسته هام رسیدم البته سوئیچ رو به نیت خودم خریدم ولی واسه شوهرم عملی شد ماشین دومش رو خرید😁

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من یه تاپیک زدم دراین باره خواستی بخون

روسری عروسانه چیه؟

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
همش برام سواله مثلامن که کل پس اندازن۲۰۰میلیونه چطورمیتونم باخریدجاکلیدی تاصفرسال بعدخونه بخرم؟

میگم میشه درخواست دوستی بدم یا تو یکی از تاپیکام پیام بزارین یه سوال ازتون بپرسم

میشه برا قبولیم تو آزمون عملی تربیت بدنی صلوات بفرستین؟🥺

اینا همش چرته ،اگه به این بود تو دنیا همه به آرزوهاشون رسیده بودن

خرافات رو اشاعه ندین 

همسایه ما کلید خرید که خونه دار بشه 

الان نمیتونه اجاره این خونه رو بده ،مجبوره بره پایین تر خونه اجاره کنه😓 

همش برام سواله مثلامن که کل پس اندازن۲۰۰میلیونه چطورمیتونم باخریدجاکلیدی تاصفرسال بعدخونه بخرم؟

موقعیت های مالی واست جور میشه مثلاً کار جدید پیدا می‌کنی نمی‌دونم یه اتفاقی میوفته 

خداجورش میکنه.ما صابخونمون راه نمیومد هیچ جاهم خونه پیدانمیکردیم حتی تو روستاها.اخرسر صاحبخونمون با ۲۰ درصد افزایش راضی شد

خداروشکر

چی رو شکر بابا اگ زنده بود شوهرم هی ب دیدنش نمیرفت تا مررد عزیز شد هزهفته سرخاکه

تازه اللن شده عفتگی

قبلا هرروز😐😐😐😐😐

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

😐🤣😂جدی گقتم بخدا 🤣

🤣🤣🤣قشنگ کل موضوع رو بردی زیر سوال

هرچند خودمم به ۱۳ صفر اعتقاد ندارم

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

همش برام سواله مثلامن که کل پس اندازم۲۰۰میلیونه چطورمیتونم باخریدجاکلیدی تاصفرسال بعدخونه بخرم؟

ببین عزیزم محال وجود نداره منم دوسال پیش میگفتم خونه دار نمیشیم حالا حالاها. درسته الانم همششش وامه و تقریبا شوهرم ماهی۳۰تومن قسط میده ولی خوب بالاخره شد درسته توش ساکن نیستیم و نیمه کاره اس ولی همین که هست دلگرمیه

یه چیزی مثل قانون جذبه

منم به این بیشتر معتقدم

فکر میکنم اگه واسه کسی هم جواب داده لزوما بخاطر تاریخ نبوده

در کنارش تلاش هم بوده کل زندگیش متمرکز شده رو اون کار خب مسلما نتیجه هم گرفته

خودم حلقه ازدواج خریدم که نتیجه نگرفتم امسال می‌خوام واسه دفتری که قراره بزنم برم چیزی بخرم

عه منم امسال میخوام حلقه و روسری بخرم به امیییید باز شدن بخت😂

هیهات من الذله هیهات من الذله✌🏻