2777
2789
عنوان

تلفن رو‌ رو خالم قطع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 25 پست

هیچوقت من افرادی رو که با خاله و عمه و .... دردودل می‌کنن رو درک نمیکنم اینا به وقتش یه خنجری به آدم میزنن که دشمن نمیزنه اما اگر خاله دوست‌داشتنی هست دیگه جیک و پوک زندگیتون رو اطلاع ندین چون ایشون ببخشید ولی گودرز رو به شقایق ربط میدن والاا هر آدمی استحقاق دردودل نیست ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاره هی میگن برکت از خونمون میره به من چه واقعا

میترسم شناسایی شم نمیگم ولی انقد دلم پره 

انقد با اسلامش دلمو شکونده

انگار من کافرم🤐

باز خاله رو میشه ازش دوری کرد

پدر نه

هیچوقت من افرادی رو که با خاله و عمه و .... دردودل می‌کنن رو درک نمیکنم اینا به وقتش یه خنجری به آدم ...

با کی درد و دل کنم عمه ام‌میره پشتم میگه مامانم به حرفام گوش نیمده دوستام هم میدونی بهشون اعتماد اونجوری ندارم الان زنگ زد بهش گفتم دیگه ولی راس میگی فقط بگو به کی بگم

میترسم شناسایی شم نمیگم ولی انقد دلم پره انقد با اسلامش دلمو شکوندهانگار من کافرم🤐باز خاله رو میشه ...

بابای من اونقدر گیر نیست خاله و مامان بزرگم بهم گیر میدن نمیدونم این دین زوری اشون چی هست که به اسم امر به معروف دل میشکونن

با کی درد و دل کنم عمه ام‌میره پشتم میگه مامانم به حرفام گوش نیمده دوستام هم میدونی بهشون اعتماد اون ...

بله درسته عزیزم با هیچکسی جز خودت دردودل نکن بنویس روی برگه تا خالی بشی به بقیه بگی یه کلاغ چهل کلاغ مه میشه هیچ اعصاب و روان هم برات نمیمونه ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بله درسته عزیزم با هیچکسی جز خودت دردودل نکن بنویس روی برگه تا خالی بشی به بقیه بگی یه کلاغ چهل کلاغ ...

هی آخه آدم دلش میخواد یک نفر درکش کنه فقط ولی متاسفانه دخترایی که مامان های متفاوتی دارند که درکشون نمی‌کنند فقط باید غصه بخورند

به نظرت باید چیکار میکردم چند بار گفتم نگو قطع میکنم هی ول نمیکرذ

اینجور مواقع فقط سکوت کن خوب که حرفش زد بگو خداحافظ قطع کن اثرش بیشتر از اینه که بد و بیراه گفته بشه و یا حرمتی شکسته بشه، بعد از چند مرتبه ببینه با دیوار حرف میزنه دیگه چیزی نمیگه، بر اساس تجربه شخصی میگم

هی آخه آدم دلش میخواد یک نفر درکش کنه فقط ولی متاسفانه دخترایی که مامان های متفاوتی دارند که درکشون ...

بله گلم درسته چون انسانیم بی پناهیم ماشین نیستیم اما متاسفانه ببینین ایشون با یه حرف اشتباه چقدر ناراحتتون کرده که راجع این موضوع تاپیک میزنین بعضیا تا آخر عمرشون همینطوری یا زخم زبون میزنن یا بدتر باد به آتیش میزنن با دردودل کردن باهاشون نه تنها خالی نمیشین بلکه کلی احساس بد بهتون منتقل میشه خودتون بشین پرستار خودتون ...

بله گلم درسته چون انسانیم بی پناهیم ماشین نیستیم اما متاسفانه ببینین ایشون با یه حرف اشتباه چقدر نار ...

الان رفتم به مامانم میگم میگه برا کار زشتت بهونه نیار نمازتو بخون راس میگه برا همینه گره افتاده تو کارت خواهرم چه خوب گفته