2777
2789
عنوان

تلفن رو‌ رو خالم قطع کردم

289 بازدید | 25 پست

من آزمون غریق نجات دادم و نتیجه اش اومد برا من زد مدارک ناقص هست اعصابم‌خورد بود زنگ زد بهم اینو تعریف کردم گفتم احتمالا برا اصل دیپلم هست من کپی گذاشتم اصلش دست دانشگاهه و اینا خیلی ناراحت بودم 

پرسید مامانت کجاست گفتم رفت مسجد شروع کرد بگه تو چرا نرفتی نماز نمیخونی دختر ۶ ساله جاریم نماز میخونه من حسودیم میشه تو بدی گفتم خاله ولم کن من دوست ندارم برگشته میگه برا همینه همه کارات گره میفته اره حقته خدا دستتو نگیره چند بار گفت منم تلفنو قطع کردم گفتم خداحافظ 

خاله خوبیه ولی از دستش خیلی ناراحتم اعصابم خورده خیلی

ی وقتا باید ی گوش در و ی گوش دروازه باشه همین

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرز بندی خیلی قاطع و محترمانه داشته باش بگو اگر به باور های من و حدودی که من تایید کردم احترام نزاری ...

نه دیگه خیلی باهاش حرف نمیزنم آخه دوسش دارم هیچ وقت اینجوری نمیکرد انگار جن زده شده بود 

میدونه بچه خودش کنکور داشت استرس داشت هی اومد تو دهنم بگم پس بچه ی تو مشکلش چی بود که خدا دستشو نمیگ ...

اتفاقا اینو بهتر بود بگی

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

با همچین ادمایی نباید رفت و امد کرد

خاله ی خیلی خوبیه اولین بار بود اینجوری ناراحتم کرد هی میگفتم چه ربطی داره من تلاشمو کردم میگفت ربط داره چون نماز نمیخونی اینجوری شدی