همینا مشروب میدن دست بچه های مردم به بدبختی میکشوننشون
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
من بودم گزارش میدادمهمینا مشروب میدن دست بچه های مردم به بدبختی میکشوننشون
بنظرت همین یه نفر میفروشه این یه نفر و لو داد بچه مردم نمیره سراغ یکی دیگه؟پلیس میگه کار کیه اون ادم بیاد بیرون سکوت میکنه؟همسایمون اذیت مبکرد زنگ زدم۱۱۰ میگفت اسمتونو بگو بیایم دم در اسمتونو بگیم عجب ادمای بیفکری واقعا
مشروب الکل خارجی نیست که فاز گرفتیددستسازه با میوه های گندیده درست میکنن
چه ربطی داره
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
بنظرت همین یه نفر میفروشه این یه نفر و لو داد بچه مردم نمیره سراغ یکی دیگه؟پلیس میگه کار کیه اون ادم ...
چه ربطی داره چون اینو لو بدی بچه میره سراغ یکی دیگه به این کاری نداشته باشی ؟
همین کارا و فکرارو دارین که وضع ممکلت همینه دیگه
چندوقت پیش چندتوشهرمون چندتانوجوون روبامشروب راهی کماکردن چندتاشون همون اول نابیناشدن وبعدش هم فوت ش ...
اره اینجا هم یه منطقه از بهشت زهرا هست چند دهتا قبر همه جوون زیر 20 سال هیچکی هم سر قبرشون نمیاد تو یه شب همه فوت شدن برا مشروب ، این بیشرفا بو باید لو داد تا بچه ها روخراب نکنن
من اطلاعاتي در اين موارد ندارم ها،ولي فكر كنم اوني كه باعث كور شدن ميشه الكله،نه مشروب ميوه.مشروب توي بعضي موارد خواص درماني هم داره.(ما كلا اهل اين چيزا نيستيم،حمله نكنيد بهم)
در كل به شما مربوط نيست،به مظر مياد كينه ي شخصي داري.