2777
2789

من بودم گزارش میدادم

همینا مشروب میدن دست بچه های مردم به بدبختی میکشوننشون 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

نه چیکارداری 

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم لو بده ..اکثرا معلوم نیست چی قاطیش میکنن که باعث کور شدن فوت شدن از کار افتادن کلیه و کبد خیلیا شده 

واقعا تعجبم از کسایی که میگن لو نده 😳😳چی تو مغزتون میگذره ؟

من بودم گزارش میدادمهمینا مشروب میدن دست بچه های مردم به بدبختی میکشوننشون

مشروب الکل خارجی نیست که فاز گرفتید

دستسازه با میوه های گندیده درست میکنن

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
من بودم گزارش میدادمهمینا مشروب میدن دست بچه های مردم به بدبختی میکشوننشون

بنظرت همین یه نفر میفروشه این یه نفر و لو داد بچه مردم نمیره سراغ یکی دیگه؟پلیس میگه کار کیه اون ادم بیاد بیرون سکوت میکنه؟همسایمون اذیت مبکرد زنگ زدم۱۱۰ میگفت اسمتونو بگو بیایم دم در اسمتونو بگیم عجب ادمای بیفکری واقعا

مشروب الکل خارجی نیست که فاز گرفتیددستسازه با میوه های گندیده درست میکنن

چه ربطی داره

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

خاک بر سرش بیشرف ، همین احمقا از این مشروب میگیرن یا کور و نابینا میشن یا اربده میکشن چاغو میزنن به ...

چندوقت پیش چندتوشهرمون چندتانوجوون روبامشروب راهی کماکردن 

چندتاشون همون اول نابیناشدن وبعدش هم فوت شدن همشون

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مشروب الکل خارجی نیست که فاز گرفتیددستسازه با میوه های گندیده درست میکنن

مشروب فروش التماس کسی نمیکنه برن پیشش بخرن ملت داوطلب میخرن فحششو مشروب فروش میشنوه مشروب خور ادم خوبی میشه😂😂😂

بنظرت همین یه نفر میفروشه این یه نفر و لو داد بچه مردم نمیره سراغ یکی دیگه؟پلیس میگه کار کیه اون ادم ...

چه ربطی داره چون اینو لو بدی بچه می‌ره سراغ یکی دیگه به این کاری نداشته باشی ؟

همین کارا و فکرارو دارین که وضع ممکلت همینه دیگه 

چندوقت پیش چندتوشهرمون چندتانوجوون روبامشروب راهی کماکردن چندتاشون همون اول نابیناشدن وبعدش هم فوت ش ...

اره اینجا هم یه منطقه از بهشت زهرا هست چند دهتا قبر همه جوون زیر 20 سال هیچکی هم سر قبرشون نمیاد تو یه شب همه فوت شدن برا مشروب ، این بیشرفا بو باید لو داد تا بچه ها رو‌خراب نکنن

اره اینجا هم یه منطقه از بهشت زهرا هست چند دهتا قبر همه جوون زیر 20 سال هیچکی هم سر قبرشون نمیاد تو ...

خدالعنتشون کنه 

آره بایدلوداد ولی این بساط توکشورمون قرارنیست هیچجوره جمع بشه 

چون خیلی ازمردم به نفعشونه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من اطلاعاتي در اين موارد ندارم ها،ولي فكر كنم اوني كه باعث كور شدن ميشه الكله،نه مشروب ميوه.مشروب توي بعضي موارد خواص درماني هم داره.(ما كلا اهل اين چيزا نيستيم،حمله نكنيد بهم)

در كل به شما مربوط نيست،به مظر مياد كينه ي شخصي داري.