2777
2789
عنوان

می خوام برم آموزش صداسازی

48 بازدید | 4 پست

مرد هستم- آموزش صداسازی که نتیجه بده کسی سراغ داره تو تهران؟ قدرت تحریرم خوبه، جنس صدام هم اکثرا میگن خوبه    ولی تو نت های بالا فالش میشه، کلا صدا باید تربیت بشه

فک کردم خانومید‌..منم علاقه مندم ..اما واسه من پیگیر بودنش بی فایده اس..

امیدوارم‌شما موفق باشید..

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کردم خانومید‌..منم علاقه مندم ..اما واسه من پیگیر بودنش بی فایده اس..امیدوارم‌شما موفق باشید..

زنده باشید، بله، این سایت نود درصد خانوم هستن، محض کنجکاوی اومدم، متاسفانه تو ایران سخته شرایط واسه خانوما، ولی هست مدرس آواز خانوم ، دیدم تو اینستا

زنده باشید، بله، این سایت نود درصد خانوم هستن، محض کنجکاوی اومدم، متاسفانه تو ایران سخته شرایط واسه ...

بله فک میکنم توی شهر های بزرگ‌باشن..

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....