2777
2789
اخه مشکلم اینه که از طرف داماد یکجورایی فقط من میرم ارایشگاه برا همون واقعا دودل شدم خجالت میکشم

وا چه ربطی داره

آدم عروسی غریبه هم موهاش و یک شنیون میکنه یک میکاپ ساده هم که خجالت نداره دختر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چه ربطی دارهآدم عروسی غریبه هم موهاش و یک شنیون میکنه یک میکاپ ساده هم که خجالت نداره دختر

اره درسته اخه حنابندون مراسمش برای عروس 

منم خجالت میکشم چون تنها من میخام برم ارایشگاه میگم نگن چقد این عقده ای بالاخره عروسی جاااریه

بنظرت موهام کم پشت خوبه صاف کنم؟

اره ولی به شرط اینکه زمینه ریزش مو نداشته باشی وگرنه موهات آسیب میبینه

سوروشدو نقدر سئویرسن منی؟ چوخ فیکیرلشدیم جاواب تاپامادم ! اما ایندی سوروشسا ، دییرم اذربایجان قدر سئویرم سنی

ریزش موم شدیده😁

پس صاف نکن موهات بیشتر آسیب میبینه همون معمولی ببند موهات بخاطر یه شب موهاتو نابود نکن

سوروشدو نقدر سئویرسن منی؟ چوخ فیکیرلشدیم جاواب تاپامادم ! اما ایندی سوروشسا ، دییرم اذربایجان قدر سئویرم سنی

من موهام بلنده اما کم پشت چکار کنم ایده بدید لباسمم پیراهن بلنده

یبراهنت چطوره دکلته هستش مثلاً آستین داره دنباله داره چطوره

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛