بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شنیون خوبه اگر یقش هم تا حدودی یکم فاصله داره تا سینه البته به فرم صورتت هم بستگی داره ها ولی خب چون میگی روستا شاید یکم سختت بشه
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛
الان دیدم به اون عکسا توجه نکن شنیونت باید یکم بیشتر حجم داشته باشه با این لباس
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛
ضعیف نیستم عزیزم هرجا یک فرهنگی دارهمنم نظر پرسیدم اگر ارایشگاه نرم خودم چکار کنم موهام
بابا برو یه مدل مویساده درست کن خب با یه ارایش لایت لباست خوشگل نه میشه دم اسبی ببندی البته بنظرم من نه ساده بندازی پشت به ارایشکاه بگو فقط جلوی موهات پس درست کنه
مشکل اینه که میگم نرم ارایشگاه خودم چه مدلی بدرستم؟
خب میتونی خودت موهاتو سشوار بکشی و باز بزار به این لباس میاد یا بابلیس استفاده کنی که موهاتو فر کنی یا اتو مو یا از این گیره های موی اسفنجی که نواریه ، موهاتو میپیچی بهش و گره میزنی و بعد چند ساعت بازش میکنی و موهاتو فر میشه بهش میگن بیگودی اسفنجی