آوای_آب مدیر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 114 عنوان سوال زنونههه | مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 48 پست دمنوش بومادران و رازیانه برای تنبلی تخمدان و باز شدن پریود خوبه؟ اگه اره چقد باید مصرف شه 1404/05/06 | 18:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahakiiii عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 4093 کار خوبی کردی به نظرم من قبلا شاید ۴۰ روز ۵۰ روز یه بار پریود میشدم ولی خودم میشدم از وقتی داروهارو ... این داروها ب درد هیچی نمیخورن زهرمارن. من عامل اصلیش استرس بود چون بیماری روحی دارم واسه همین تنبلی تخمدان شدید گرفته بودم
mohies80 عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 407 منم دوماه قبل پریود نشدم در حد لک دکتر سونو دادم از قبل میدونستم تنبلی دارم خوب شدم ی مدت ولی باز الان تنبلی تخمدان گرفتم ماه قبل شدم این ماه درحد لک بودم ۶ روز امروز روز ۷ امه یکم بیشتر از قبل لک قهوه ای اومده:/روز اول پریودمم دمنوش قائده اور رازیانه رو خوردم 😑
آوای_آب مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 114 این داروها ب درد هیچی نمیخورن زهرمارن. من عامل اصلیش استرس بود چون بیماری روحی دارم واسه همین تنبل ... دقیقااا استرس خیلی سمهواسه من حس میکنم ارثیه چون از زمان بلوغ موی زائدو اینا خیلی داشتم
kooft عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 3308 ببین استارتر من متخصص نیستم اطلاع دقیقی ندارماما شنیدم از ی کسی ک کارش این بودهبعضی داروهای گیاهی هورمون زنانه دارنممکنه بدتر کیست تخمدان یا سینه بگیریدتحقیق کن مدیون بدنت نشی
mahakiiii عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 4093 دقیقااا استرس خیلی سمهواسه من حس میکنم ارثیه چون از زمان بلوغ موی زائدو اینا خیلی داشتم کیست تخمدان نداری؟
آوای_آب مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 114 کیست تخمدان نداری؟ دوسال پیش سونو دادم نداشتم فقط هورمون LH ام بالا بود یکمم تیروئید
آوای_آب مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 114 منم دوماه قبل پریود نشدم در حد لک دکتر سونو دادم از قبل میدونستم تنبلی دارم خوب شدم ی مدت ولی باز ال ... تو خود پریودی که اصلا نباید خورد
mahakiiii عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 4093 دوسال پیش سونو دادم نداشتم فقط هورمون LH ام بالا بود یکمم تیروئید انشالله بدون دارو خوب میشی هی بش فکر کنی بدترهبش فکر نکنی ورزش کنی تغدیتم اوکی کنی یهو خودش میاد😁
someoneintheworld عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1658 برا منم شده خیلی ام حس خوبی داد فک کردم کیستی چیزیه رفتم سرچ کردم فهمیدم گاهی دیواره رحم اینجوری میا ... حالا هرچی بود بابونه که میخوردم راحت میشدم از این کثیفی ها و خیلی دل و کمرم دردش خوب میشدسونو هم که رفتم گفت دیگه کیست نداری تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️