2777
2789

یعنی ب پاست ممکنه بچرخه من از سزارین میترسم درسته طبیعی هم وحشتناکه ولی از عمل وحشتناک‌تر ک نیس چون طبیعی تجربه کردم فقط همون درد پریودی ده برابر کنی ولی خوب بازم ترجیح میدم طبیعی باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلن کوچیکه ...من توی هفته ی سی هم بریج بود ...الان ۳۲هستم نمیدونم چرخیده یا نه

میگن هرچه دیرتر بچرخه مادر بیشتر اذیت میشه یادمه یکی از کاربران می‌گفت بچش تو هشت ماه چرخ ولی چنان دردی داشت ک جیغ میزد 

فعلن کوچیکه ...من توی هفته ی سی هم بریج بود ...الان ۳۲هستم نمیدونم چرخیده یا نه

مآل من آنومالی بریچ بود 28 هفته چرخید امکانش هس دوباره بریچ شه

تا تو نخواهی برگی نمیوفته از درخت🌱خدایا شکرت بخاطر وجود دخترم💘

۱۹ هفته آخه خوبه تجربه داری ۳۷هعته اینا میشه گف زایمان به چه صورت باشه

چجوری یعنی بری بیمارستان سونو می‌کنن بعد یا نه از رو معاینه میفهمن آخه من می‌خوام به محضی که در آن شروع شد برم یه شهر دیگه برا زایمان دو ساعت هم راه تا اونجا 

میگن هرچه دیرتر بچرخه مادر بیشتر اذیت میشه یادمه یکی از کاربران می‌گفت بچش تو هشت ماه چرخ ولی چنان د ...

ن همچین چیزی نیست ...تا وقتی ک قضا داشته باشه می‌چرخه...من ک هنوز پاهاشو توی مثانه م حس میکنم

پیش متخصص میری یانه

آره هر سری مجبورم تو این هوای گرم جنوب بلوچستان پاشم برم یه شهر دیگه چون اینجا شهر کوچیکه دکتراش هم بی تجربه و یکم بیسواد یعنی هر سری من رفتم راضی نبود 

ن همچین چیزی نیست ...تا وقتی ک قضا داشته باشه می‌چرخه...من ک هنوز پاهاشو توی مثانه م حس میکنم

منم خیلی اذیتم دخترم منو اصلن اذیت نکرد خیلی سرحال بودم تو ماه‌های آخر حتی وقتی تکون میخورد خوشم می‌آمد ذوق میکردم ولی پسرم هنوز تو بیست هفته وقتی ب پاست تکون میخورم نفس کم میارم