2777
2789
عنوان

بیاید کمک لطفا🙂خواستگارم هیچ جذابیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 85 پست

با اجازه استارتر 

دوستان من در حیطه مشاوره زوجین و فردی کار میکنم  امروز رایگان هست جلسه دوست داشتید ایتا پیام بدید ایدیم

@Yonity

منو از دعای خیرتون بی نصيب نذارید 🙏🏻❤️

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چیمگه میشه با کسی که هیچ جذابیتی نداره برات ازدواج کرد؟

یه معایبی داره یه مزایایی داره

اگه طرفتو خیلی دوس نداشته باشی برات مهم هم نمیشه رفتارای بدش انقد نمیرنجی و نمیشکنی مثل وقتی که خیلی دوووووس داشته باشی 

نمیدونم کلا دلم براش میسوزهخیلی تمایل داره به من ولی من اصلا حس خاصی ندارم بهش

از سر دلسوزی با کسی ازدواج نکنسریع عجله ای هم هیچ وقت تو زندگیت تصمیم نگیر قشنگ فکراتو بکن مشورت بگیر بعداً جواب بده

مگه ازدواج همش رفع نیاز جنسیه چه مشکلی تو ظاهرش هست که بده ؟

منظورم الزاما رابطه جن سی اینا نیست 

کلا جذابیتی برام نداره 

لاغره و هم قدای خودمه تقریبا واسه همین نمیپسندم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

نه اینکه گفتی حس ترحم بهش داری رو گفتم خوب نیستمعلومه که باید با کسی ادامه بدی که خداقل ۵۰درصد برات ...

درست میگید دقیقا همینطوره

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

میگم چون محیط کوچیک هستیم خیلی نمیتونیم زیاد رفت و آمد کنیم

خیلی نه سه جلسه ،مجبوری سر زندگیت

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام