2777
2789

یه خواستگار دارم که از همه لحاظ مورد تایید خانوادمه 

مالی،شغلی و....

ولی هیچ جذابیت ج ن سی برام نداره...یعنی هیچ شوقی برای ازدواج باهاش ندارم نمیدونم چرا🙁فقط احساس امنیت بهم میده

نمیخوام قبول کنم به این دلیل

بنظرتون بعد ازدواج درست میشه؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

چن وقته باهاش 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بعد ازدواج دل خوش نباش،ی چند جلسه برو بیرون باهاش و حرف بزن اگر دیدی حست بهتر نشده قاطع بگو نه،گول شرایط و تایید خونوادتم نخور

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

چن وقته باهاش

یعنی چی؟

سنتی هست کلا ۲ بار باهم حرف زدیم 

ولی همون دو بار هم خوشم نیومد 

قلبم داره پاره پاره میشه از اصرار شدید خانوادم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه دلیلی داره که جذابیت نداره براتبگرد دلیله رو پیدا کن

بنده خدا قیافه خوبی داره ولی لاغر هست و تقریبا هم قدای خودمه 

اینه که برام جذابش نمیکنه 

یعنی چی؟سنتی هست کلا ۲ بار باهم حرف زدیم ولی همون دو بار هم خوشم نیومد قلبم داره پاره پاره میشه از ا ...

اینک خوشت نمیاد خب معلومه حسیم به وجود نمیاد

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹