2777
2789

اولای تابستون دوستم گفت من تازه دارم باشگاه بدنسازی میرم تو هم بیا منم رفتم تا الان بعد میگه میخام برم کلاس رقص بیا منم گفتم دوس ندارم و... نمیام حالا اینا هیچی 

باشگاه رو تنهایی حال نمیده هیچ انگیزه ای هم ندارم که بخوام مثلا لاغر شم برای همین مامانمم میگه اگه نمی خوای بجاش پولش رو میدم حالا نمی دونم من همینطوری هیجا نمی رم فوقش با دوستام قرار بزاریم بریم بیرون دیگه جایی نمیرم 

نمی دونم باشگاه برم یا پولش رو بگیرم

پولش بهتره حالا شما نظراتون رو بدین استفاده کنم😊😂

راستی فقط این مرداد هست چون شهریور میریم مسافرت. یعنی کلا ی ماه

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کساییی که میان این تاپیک لطفا به منم انگیزه بدین برو باشگاه دو یا سه ماهه ولش کردم دیگه سخته برام کم ...

پاشو برو قشنگم . مفیدترین و سالم‌ترین و باحالترین کاری که در تمام عمرت میتونی انجام بدی همین باشگاه رفتنه . 

برو باشگاه پول ارزشی نداره . پول وقتی خوبه که بتونی باهاش کاری انجام بدی که مفید باشه چقدر شهریه مید ...

خوب با پول میتونم خرید کنم برم کافه بگردم و... ارزش داره😂

600خورده ای

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

خوب با پول میتونم خرید کنم برم کافه بگردم و... ارزش داره😂600خورده ای

با دوبار کافه رفتن پولات رفته که . مبلغی نیست قربونت همونو بده بابت سلامتی و حس حال خوبت . بعدها افسرده میشی مجبور میشی ده برابر شو بدی تراپی بشی 

ولی کلاس رقص خیلی باحاله هم وزن کم میکنی هم چیزی یاد میگیری

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨