vahid_وحید مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 280 عنوان ادم جدی 82 بازدید | 5 پست اینجا تنها جایی که چرت و پرت مینویسم .یعنی یجورایی انگار اون حس درونم که دوس دارم مردم سرکار بذارم ولی تو واقعیت هیچ وقت نتونستم از بس ادم خوش قول و جدی هستم اینجا میخام انجام بدم ولی متاسفانه اینجام موفق نمیشن تا لااقل یکم اروم شم. جدی نگیرید 1404/05/06 | 14:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vahid_وحید مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 280 آها یعنی اینجا شوخی میکنی ولی در واقعیت نمیتونی؟ دقیقا .شاید باورت نشه ولی من از جدی و رسمی بودن خسته شدم
آلمادخترآرتا عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1321 دقیقا .شاید باورت نشه ولی من از جدی و رسمی بودن خسته شدم جدیم خوبه ولی ب اندازهنه اونقد جدی ک همه ازت زده بشننه اونقد شوخ ک بازم ازت زده بشن و جدیت نگیرن حتی اگه حرف جدی بزنینمیدونم سعی کن بتونی تعادلو برقرار کنی
vahid_وحید مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 280 جدیم خوبه ولی ب اندازهنه اونقد جدی ک همه ازت زده بشننه اونقد شوخ ک بازم ازت زده بشن و جدیت نگیرن حتی ... بلد نیستم سختمه گاها جوری غرق مارم میشم تا دوشب سرکارم گاها مثل الان از بی حوصلگی چرت و پرت مینویسم