2777
2789

عکسشم بفرستین اگه خریدین چیزی 🫠 یا دیدین پسندیدین

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کت دامن

وای نههه راحتی باشه

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

مانتو نخی کلاسیک از زیر چادر میپوشماز این مانتوهای آستین پفی بلند با دامن چین چینی

وای با چادر بیشتر گرم میشه که 

عاشق اینجور استایلام حالا اگه بشه شومیز رو تو شلوار کرد که عالیه

خوشگلههه

دوسش دارم گرماش به چشمم نمیادحتی عراق هم که میریم تو دمای ۴۵ درجه باز به چشمم نمیاد گرماش

مامان بزرگ منم مث تو بود به زور ترکش دادیممم الان مانتو قد بلند میپوشه بجا چادر ‌

آخه واقعا گرم بود خودشم اذیت میشد 

مامان بزرگ منم مث تو بود به زور ترکش دادیممم الان مانتو قد بلند میپوشه بجا چادر ‌آخه واقعا گرم بود خ ...

خدا حفظشون کنه

اگه به سختی باشه که هیچ چادری نباید چادر سر کنه 

هیچ روزه داری هم نباید روزه بگیره و.....

اما چون با عقلانیت و عشق انتخابش کردیم سختیش به چشم نمیاد شکر خدا

گفتم که اینجا خوبه حالا ، تو عراق تو دمای ۴۵ و ۴۵ به بالا هم خانمها سر میکنن