2777
2789
عنوان

عکس ناهارم 😋شما چی دارین ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 116 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژوون تنهایی می‌چسبه آشپزی

ن اتفاقا اصلا غذا نمیپزم اخه حوصله ام نمیشه ‌شاید هفته ای یه بار. یا اگه مهمون داشته باشم. بیشتر وقتا ناهار نمیخورم یا فست فود میخورم . 

تابع قوانین اجدادم کوروش 👑

ن اتفاقا اصلا غذا نمیپزم اخه حوصله ام نمیشه ‌شاید هفته ای یه بار. یا اگه مهمون داشته باشم. بیشتر وقت ...

جات خالی منم الان دارم ساندویچ میخورم

اره همیشه کیف نمیده 

منم گاهی اشپزی میکنم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

دندونمو جراحی کردم 

متاسفانه سوپ

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

منم قورمه سبزی پختم 😂😂

ژله هم درست کردم 

از قالب باید در بیارم 

منتظرم همسر بیاد 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نوش جان ما اسباب کشی داریم چن روزه درست غذا نخوردم همه وسایل یخچالم بردم خونه خواهرم  همش نون پنیر تا قسمت شه برم وسایلمو بیارم 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید