2777
2789
عنوان

با هر کی دوست میشم ازم فاصله میگیره

152 بازدید | 12 پست

چرا به نظرتون

مشکل از کجاس؟

من خیلی ادم مهربون و دلسوزیم

اما ادما از این رفتارم سو استفاده میکنن

همیشه من پیگیری میکنم ادما رو

همیشه من بهشون میگم بریم بیرون

من حالشونو میپرسم

خسته شدم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این مشکلو دارمانگار زیادی باشی زیاده میشیکاش یاد بگیرم محبت بی حد و اندازه نکنم اینا فکر میکنن ا ...

همیشه من دنبال ادمام

خسته شدم از این

چرا من برای هیشکی مهم نیستم ؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

دوبار پیگیری نکن زنگ نزن پیشنهاد نده یا گفتن بیا بگو نمیرسم

اخه من دروغ نمیتونم بگم🥲💔

دوبار پیگیری نکن زنگ نزن پیشنهاد نده یا گفتن بیا بگو نمیرسم

و میترسم اینجوری رفتار کنم همه ترکم کنن

و میترسم اینجوری رفتار کنم همه ترکم کنن

حالا رسیدیم به حرف اصلی . پس اونی که میترسه از دست بده خودتی . تا زمانی که تو یه رابطه بترسی آدما  بوی ترسو حس میکنن و زور میگن چه دوست باشن چه خانواده چه همسر چه بچه. روی این قسمت شخصیتت باید کار کنی

حالا رسیدیم به حرف اصلی . پس اونی که میترسه از دست بده خودتی . تا زمانی که تو یه رابطه بترسی آدما ب ...

وای دقیقا

میدونی چرا 

وقتی ادم میترسه بیشتر میچسبه به بقیه

بخاطر همین ادما فراری میشن