2777
2789
عنوان

ترس از تجاوز بابام دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 63 پست
اره همین دیگه. خواستگار درست حسابی که نداشتم یکی لنگه خودش بود با ۱۵ سال اختلاف سنی گفت زن همون می‌ش ...

خودت اهل دوستی نیستی

امیدوارم خجالتی وبی زبون نباشی مثل من

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی تو خونه هس همش

علتش همینه تو خونه ماندن که اینجوری بهم ریخته چون ماندن تو خونه براش عذاب هست جای هم نداره بره بی انگیزه شده بی حوصله عصبی  وقتی مرد بیرون از خونه باشه و بدنش فعال باشه از خستگی کار هیچ وقت پرخاشگری نمکنه از فکر مادی و اقتصادی خونه که روانش بهم ریخته به در دیوار گیر میده 

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔

علتش همینه تو خونه ماندن که اینجوری بهم ریخته چون ماندن تو خونه براش عذاب هست جای هم نداره بره بی ان ...

از لحاظ اقتصادی تامینه مشکل مالی نداره بازنشسته هی خب پس انداز هم داشته تا الان 

دانشگاه ترم آخرم فعلا هم پولی از خانوادم نگرفتم تا الان همش دستم جیب خودم بوده یک ریالی نمیدن. ( منظ ...

خب اشتباه کردی فشار اقتصادی نیس که نفقه دختر مجرد در حال تحصیل هست !! نفقه یک دختر دانشگاهی هم دادگاه تعیین اش داره هرماه از ۴تا ۷ تومان هس،دیگ این اشتباه نکن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب اشتباه کردی فشار اقتصادی نیس که نفقه دختر مجرد در حال تحصیل هست !! نفقه یک دختر دانشگاهی هم دادگا ...

خب وقتی نمیداد چ میکردم 

درخواست پول ازش کنم دنیا رو سرم خراب می‌کنه منم بیخیال شدم 

خب وقتی نمیداد چ میکردم درخواست پول ازش کنم دنیا رو سرم خراب می‌کنه منم بیخیال شدم

اقدام میکردی حرف تو سرش نمیره یه دادخواست بده دفاترقضایی برای نفقه ات ،اینم بگم هر روز کلی دادخواست مطرح هس در شوراحل اختلاف برای نفقه دختر مجرد از پدرش فقط تو فک نکنی نفر اول هستی اقدام دادگاهی میکنه برای نفقه اش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

واااخدا ادم گرفتارادم هیزنکنه مراقب باش عزیز اینا تو خواب کاری بات نکنه شبها خیلی مراقب باش/ یکی ازدوستام مهمان آورده شب اصرارکردپیشش بمونه روحش خبرنداشته شوهرش هیزنزیکای صبح گفت حس کردم اروم  باسنمولمس میکنه زنش خواب بوده

اقدام میکردی حرف تو سرش نمیره یه دادخواست بده دفاترقضایی برای نفقه ات ،اینم بگم هر روز کلی دادخواست ...

من پول از این مرتیکه نمیخام از گلو پایین نمیره پول همچین آدمی. فقط زبون فحشش روم کوتاه شه بسمه یا راهی واسه این بهم بگو