2777
2789
عنوان

ترس از تجاوز بابام دارم

1230 بازدید | 63 پست

بد اخلاق که بود همیشه اذیتم میکرد کتک می‌زد خشونت میکرد 

ولی کم کم وایستاد تو روم که موندی رو دستم چرا نمیری شوهر کنی از خونه من برو . بعد کم کم شروع کرد به فحش های مثبت ۱۸ بهم . 

الان دیگه حس بی امنیتی بهم دست داده کاملا خیلی دارم دیوونه میشم شبا خواب ندارم همش کابووس تجاوز میاد سراغم 

مامانم بی فکر و تفاوته خودشم از دستش دعواهای بابام هی می‌ره اینور اونور ولی من جایی رو ندارم برم حتی

بمیرم برات

چندسالته😔

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چه بد آدم تو خونه احساس امنیت نکنه

نمی‌تونی همراه مادرت گاهی اینور اونور بری؟

چند سالته؟

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۴ بنظرت ترسم بیهوده هست؟؟ آدم هیزی نبودا ولی فحش رکیک نمیده نمی‌دونم چجوری هضمش چجوری برداشت کنم نم ...

نمیدونم گلم

مواظب خودت باش

ولیذبخودت استرس نده پدرته بهرحال

بخدانمیدونم چی بگم

کیس خوب پیدا کردی ازدواج کن ولی مواظب باش چون انتخابت خوب نباشه راه برگشتی نداری بااین وضع

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

دانشگاه و سرکار چرا نمیری تو ک موقعیت داخل خونه میدونی باید بری مشغول کاری بشی بفکر مستقل شدن از خانوادت باشی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نمیره منو مامانم. انگار یکی دیگه منو به دنیا آوردتم هیشکی مهری نداره بهم

سعی کن کار پیدا کنی من فکر کردم بچه‌ای

یه جا مشغول شو کمتر جلو چشم بابات باشی

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

نمیدونم گلممواظب خودت باشولیذبخودت استرس نده پدرته بهرحالبخدانمیدونم چی بگمکیس خوب پیدا کردی ازدواج ...

اره همین دیگه. خواستگار درست حسابی که نداشتم 

یکی لنگه خودش بود با ۱۵ سال اختلاف سنی گفت زن همون می‌شدی می‌رفتی 

دانشگاه و سرکار چرا نمیری تو ک موقعیت داخل خونه میدونی باید بری مشغول کاری بشی بفکر مستقل شدن از خان ...

دانشگاه ترم آخرم 

فعلا هم پولی از خانوادم نگرفتم تا الان همش دستم جیب خودم بوده یک ریالی نمیدن. ( منظورم اینه که فشار اقتصادی براشون نداشتم ذره ای)