2777
2789
عنوان

تو زندگی متاهلی بدبخت شدم سختی کشیدم

2819 بازدید | 113 پست

سلام تو عقد هستم ۲ سال ۴ ماه منتظر کسی موندم ک دوستم نداشت رفت با کس دیگ ازدواج کرد من بهش نگفتم با التماس خدا و ائمه خواهرش عکسمو گرفت از همسایه تحقیق کرد ولی نیومدن

تا اینکه ازدواج کرد تا چند روز نمیتونستم پا بشم خیلی گریه کردم تا اینکه ۶ ماه بعدش با شوهرم ازدواج کردم شوهرمم از اول ک اومد خواستگاریم بهش جواب رد دادم بعدش ب اصرار دخترعمو راضی شدم باهاش ازدواج کنم ولی بار دوم خواستگاریم نیومد مادرم بهش زنگ زد بیاد منو بگیره یعنی مستقیم که نه گفتن میخواد درس بخونه دانشگاه بجنورد بره ولی گفت دیگ نمیره ب اصرار من زنگ زد چون یکم دوستش داشتم کلی میترسیدم ازدواج کنم

ادامه

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

بعدش بالاخره روز عقد فرا رسید من و شوهرم عقد کردیم از اول میدونستم کسی تو زندگی ش بودهاز روبیکاش قبل مجردی فهمیدم  من جلوی خانوادم وایستاده بودم وقتی عقد کردم همه کنایه میزدم از جمله خواهرم ب زندگیم دلم گرم بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم همچنان بهم کنایه و تیکه مینداخت و میگفت که خوشبخت نشدی باید با رضا ازدواج میکردی یک خواستگاری بود ک دوستش نداشتم

من یکم مذهبی هستم ولی همسرم مذهبی نبود ولی اون رضا بود

تو گوشی شوهرم دیدم ک یک خانم بهش پیام بده اون خانم زهرا بود دوست گذشته شوهرم بخش گفته بود بیا دنبالم اومدم شهرستان یعنی شوهر من بره دنبالش ایستگاه شوهر منم قبول کرده بود گفته بود هرجور شده برنامه بریز همدیگ رو ببینیم

وا شماره زنیکه رو میگرفتی جرش میدادی عوضی اشغالو

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
وا شماره زنیکه رو میگرفتی جرش میدادی عوضی اشغالو

خلاصه اون‌قضیه تموم شد خیلی  بعدا همسرم کتکم زد حتی کمرم در اومد  و....

خیلی گفتن طلاق بگیر ولی دوستش دارم نمتونم با خودم فک میکنم میبینم چقد سختی دیدم

خب

اون‌قضیه تموم شد هیچی دیگ ندیدم دوستم داره میدونم ولی زخم دارم از این خیانت کاش فقط خیانت بود کتکم میزد با یک ضربه کمرم در رفت بداخلاقی میکرد