2777
2789

انقد وارد حاشیه نشم.. فقط به درسم برسم و الان که ورودی ۱۲ هم بشینم دهم و یازدهم و هر جور شده جمع کنم و شبیه آدم درس بخونم 

ولی نمیشهه نمیتونم🙂 خیلی وقتا درگیر حاشیه میشم کم و بیش مثلا میگم میخام برم ی کلاس جدید تا حوصلم سر نره فلان کارو بکنم .. نمیدنمم واقعنن چمهه و راه حلش چیه اصن 

من درسم خیلییی خوب بودا ولی خیلی مدته فقط در حد قبولی میخونم🖖 حتی غیرحضوری میرم مدرسه🥲 

نمیدونم واقعن نمیدونم چیکار باید بکنم🔪

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

کلا تا ۲۳سالگی اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکربشه  فقط هدف هاش درس و دانشگاه و موقعیت کاری

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تا ۲۳سالگی اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکربشه فقط هدف هاش درس و دانشگاه و موقعیت کاری

ولی در کل فقط این مورد و فکر نمی‌کنم بهش

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اثرات داشتن استرسه عزیزم

ادم استرس داشته باشه هی میخواد از کار اصلی فرار کنه و راحتی رو ترجیح میده

بنظرم یه روانشناس خوب پیدا کن و باهاش حرف بزن

و اینکه باید برای هرکاری جدی و مصمم بشی، عوامل خواس پرتی رو بزاری کنار، به خودت بگی نه الان وقتش نیست، این واجب نیست

سعی کردن هم معنی نداره، باااید انجام بشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اثرات داشتن استرسه عزیزمادم استرس داشته باشه هی میخواد از کار اصلی فرار کنه و راحتی رو ترجیح میدهبنظ ...

اره دقیقااا 

فقط دارم اذیت میشم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

تجربی گلم

موفق باشی عزیزم 

من انسانی ام 

البته تجربی رقابت خیلی شدید تر و سخت تره 

منم ورودی ۱۲ امم ،در طول سال موقع مدارس درس میخونم ولی تابستون نه اصلا هیچی

همش بیکار و علاف نشستم تو خونه بخور و بخواب  و گوشی:(

خسته شدم اصلا

منم مثل شما ام دقیقا حس درس خوندنم نمیاد اصلا بنظرم باید خودتون رو مجبور کنید بعدش عادت میشه تنها را ...

ارهه موافقم 🥲 

دیدی ی حس ناامیدی تو آدم میاد؟ خییل وقتام اینجوریم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

موفق باشی عزیزم من انسانی ام البته تجربی رقابت خیلی شدید تر و سخت تره منم ورودی ۱۲ امم ،در طول سال م ...

فداتم؛اره دقیقا 

من بخاطر اینکه غیرحضوری میرم افت تحصیلی واقعن گرفتم ولی خب چاره ای ندارم چون وسواس فکری دارم ..محیط مدرسه هم اذیت کننده س واسم انگار 

همش فکر و خیال میکنم ‌.. بخاطر همین نمراتم در حد قبولیه همش بیشتر :/

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

فداتم؛اره دقیقا من بخاطر اینکه غیرحضوری میرم افت تحصیلی واقعن گرفتم ولی خب چاره ای ندارم چون وسواس ف ...

کاشکی با روانشناس درمیون بزاری

چون فضای مدرسه واقعا انگیزه میده واسه درس خوندن 

آدم ناخودآگاه مجبور میشه به درس خوندن

کاشکی با روانشناس درمیون بزاریچون فضای مدرسه واقعا انگیزه میده واسه درس خوندن آدم ناخودآگاه مجبور می ...

اره دقیقا 

باید به فکرش باشم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍